TILLSAMMANS KLARAR VI DETTA  

Som de flesta säkert sett har det kommit ännu hårdare restriktioner kring hur vi bör bete oss i samhället för att få stopp på denna hemska pandemi. Självklart sättet detta fart på en massa tankar hos de flesta. Kommer det någonsin återgå till det normala livet? Hur var egentligen det normala livet? Kommer jag nånsin få träffa mina nära och kära som är i riskgrupp? Kommer jag verkligen klara dennaisoleringen psykiskt? Så många tankar med så lite svar. Jag förstår att detta ger en stor oro hos de flesta, jag är en av dem som faktiskt får en kraftig ökad ångest som absolut alla känner. Vissa får ju mer ångest kring isoleringen medans andra inte alls får någon panik, ångest eller känner sig deprimerade. Det är så himla olika från individ till individ. Men det jag tror på är att vi tillsammans kan göra skillnad, vi tillsammans kan klara detta! Bara vi kämpar och fortsätter ta vårt ansvar i samhället. Bara för att du kanske inte är i någon riskgrupp betyder inte de att du kan springa runt på stan eller vara bland folk i onödan. Eftersom du kan fortfarande bära på viruset utan att märka det och smitta en stackars person som kanske står i kö på apoteket för att hämta ut läkemedel och faktiskt är i riskgrupp. Så snälla, ta ditt ansvar och gör inte onödiga ärenden, gör det ni måste. Går det att arbeta hemma, gör det. För om vi alla bara tar vårat ansvar kan vi fixa detta tillsammans. Det DU gör, gör skillnad!


Vi tar oss igenom detta tillsammans!

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej vilken fin blogg du har. Synd att nouw nu tagit bort funktionen att kunna byta bakgrund i bloggen, typiskt när jag brukar vilja ändra min ibland.

Jag vet folk som inte tänker isolera sig utan fortsätta leva som vanligt och stanna hemma vid eventuell förkylning. Jag tycker det är helt sjukt att personen tänker så, men det är inte jag som tänker så för min del håller jag gärna avstånd och umgås inte mer fler personer än nödvändigt och ska bara gå en dag i veckan på jobbet, då det är bara 2 personer i min grupp som jobbar. Jag känner sorg att till och med träningen jag brukar gå på stänger ner i denna pandemi och inte vet när den kommer att kunna återkomma igen. Stänger ner för terminen gör ju en massa andra saker också. Det är ju väldigt många som bokar resor osv till jul, som till fjällen för att nämna några. Skistar kommer i alla fall att få stänga ner sin anläggning. Det är ju inte heller så att köpcenter kan stänga ner hur som helst, eftersom att det inte finns en sådan lag just. Jag hörde på presskonferensen med Stefan Löfvén att det om det kommer en sådan lag att man får stänga ner köpcenter kommer den i så fall att träda i kraft en bit in på nästa år

nouw.com/mynameisjossan
lovisalinnea
lovisalinnea,

Tack så himla mycket, gör jättemycket när folk uppskattar de jag gör då de är de ja brinner för!


Håller med i de du skriver, de är en tuff situation vi lever i idag och vi kämpar på tillsammans!

nouw.com/lovisalinnea
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så fint och viktigt <3 Jättebra att du tar upp detta! Nu måste vi alla ta ansvar och hjälpas åt för att stoppa spridningen av det här viruset.

nouw.com/agnesmathilda
IP: 2a01:4f8:140:1382::2