GÖR HEMMET ÅNGESTFRITT / DEL 2

Hej där ute i vinterkylan! Om ni läst tidigare inlägg där ja skrev om hur man kan försöka göra sitt hem ångestfritt så har jag nu tänkt att skriva lite mer tips från mig faktiskt!! För det är ju faktiskt så att vi lever i väldigt tuffa och mörka tider nu som mer eller mindre påverkar alla runt omkring oss. Jag påverkas väldigt mycket av just vinterhalvåret då jag märkt att jag är en person som är beroende av ljus! Detta gör så att jag faller in i depressioner runt vintern som jag sedan försvinner när våren kommer. Detta är såklart sjukt påfrestande att leva på detta sättet, och jag vet att detta inte är något som jag är ensam med. Så som jag skrev nyss är ju då att jag är en person som verkligen behöver ljus runt om mig, det värsta jag vet är att det är mörkt inne under vintern. Därför försöker jag att hitta på små lösningar som gör att hemmet lyser upp och ger ett lugn och behag. Alltså den värsta känslan jag vet är att vara hemma och då känna att man bara får ångest av sitt hem, därför har jag detta år verkligen försökt att belysa hela lägenheten hihih, vilket har gjort stor skillnad för mig som jag tycker är värt att testa om man känner som jag gör.


Det som jag använde för att piffa upp denna hörnan var två sammetsgardiner och en 9 meters ljusslinga som jag satte upp med hjälp av två säkerhetsnålar! Sedan har jag lagt på en röd filt över sängen som ger en väldigt mysig julkänsla! Satte även upp en vit liten gran på hyllan ovanför sängen och ett supergott doftljus! Detta tog absolut inte lång tid och pengarna flög heller inte iväg!Jag har alltid velat ha en sänggavel men har alltid tyckt dem vart så himla dyra... så därför kom ja på denna idén med att sätta upp två gardiner på väggen som ger en känsla av att det är en sänggavel!!

Så här ser en liten hörna ut just nu i hemmet, är väldigt nöjd med resultatet och känner redan hur mycket jag trivs att ligga i min säng om dagarna när det inte finns något att hitta på.

Hoppas att ni finner lite inspiration och kan göra erat hem ångestfritt! Har ni några tips eller idéer, skriv mer en gärna de. Ha en fortsatt bra söndag<3

#ångest #ångesttips #inredningsinspo #inredning

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Åhhh så himla bra och otroligt mysigt tips!!! Kram ❤️❤️

nouw.com/happym
lovisalinnea
lovisalinnea,

Tack så jättemycket!❤️

nouw.com/lovisalinnea
ByAlma
ByAlma,
Så bra skrivet!!❤️
nouw.com/byalma
lovisalinnea
lovisalinnea,

Å tack fina Alma!❤️

nouw.com/lovisalinnea