ALLT ÄR INTE SOM DET SER UT PÅ INSTAGRAM

Detta inlägget är i samband med de senaste jag la upp!

Med detta vill jag bara påminna både mig själv och andra att bilder vi ser på tex Insagram inte alltid är verkligheten. Jag tycker väldigt mycket om att ta bilder, redigera, lägg upp dem då det är något av mina största intressen, därav ska man inte förknippa att en bild som är välredigerad med konstrast och ljussättningar mm till att man gör det för att göra sig själv snyggare eller dölja något av sig själv. För mig så handlar det om att jag gör bilden mer levande när jag redigerar, alltså jag drar upp en del färger som jag tycker om, höjer konstrasten i bilden för at få mer djup osv.

Sen får vi inte glömma att det är rätt så självklart när vi tar bilder och sedan ska välja vilken av dem vi ska posta, då är den största sannolikheten att vi väljer att posta den bilden vi själva tyckte vi såg finast ut på. Det tror jag nog de flesta håller med om att man gör, och det är inget fel i det.

Att sluta jämföra oss med varandra är nog något vi alla behöver jobba på, vissa behöver göra det mer medans vissa mindre. Våga säga till dig själv att du är perfekt som du är! Det finns ju ingen annan som du så varför ska vi då ständigt försöka ändra vårt utseende till andras!


Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.79

Liknande inlägg