Var ett tag sedan jag uppdaterade men bloggen har varit det sista jag tänkt på nu i sommar. Har njutit så in i bomben av mitt sista sommarlov för imorgon är det tillbaka till verkligheten och ett nytt kapitel i mitt liv börjar! Nu är det inte tillbaka till skolan som gäller utan imorgon börjar jag jobba. Det känns så himla skönt att äntligen kunna tjäna sina egna pengar och komma ut i vuxenlivet på riktigt. Det bästa av allt är att Ina har fått samma jobb som mig så nu kommer vi inte bara ha varit classmates utan workmates också!!

Här kommer några bilder från mitt sista sommarlov:

Likes

Comments

Sitter på bussen påväg till Eskilstuna nu för att skriva på kontraktet!! Hoppas att allt går bra!!!

När jag är färdig med det så ska jag hämta ut SHM biljetterna, så jävla taggad!!! Och leta efter en ny bikini till Danmark och efter något att ha på mig på kryssningen imorgon. Kommer spåra!!!

Likes

Comments

Nu är all tvätt klar och lägenheten ren och fin igen! Så nu har jag lagt mig i sängen för att titta på första twilight filmen, var hundra år sen sist jag såg den men den är lila bra fortfarande!

Firar lite med mig själv också för om allt går som det ska imorgon så är jag inte arbetslös längre, WIHO! Håller både tummar och tår för att allt ska gå bra.Likes

Comments