LILJEBERG20 på XLASH.SE

Inlägg i samarbete med www.xlash.se

Liljeberg20 ger er 20% rabatt på xlash.se

Om ni har velat testa fransserumet men inte ännu klickat hem det, så kan jag genuint rekommendera er att göra det! Har väldigt korta fransar i mig själv, och sedan jag började ta serumet för ca ett halvår sedan så har jag fått så många kommentarer och frågor gällande mina långa fransar. Vilket är något jag aldrig fått höra innan, haha!

Kram <3

Gillar

Kommentarer

POSTER STORE

I samarbete med Poster Store

Hej hjärtan!! Jag MÅSTE bara visa er hur fint jag fått det efter jag smyckat väggarna med posters från älskade Posterstore

Har kikat runt hur länge som helst för att hitta tavlor som passar i kök och i vardagsrum. Ville verkligen få in min personliga touch på lägenheten och det tycker jag verkligen jag fått nu, tack vare dessa tavlor ! Det gör verkligen så mycket att få upp lite grejer på väggarna <3

En annan viktig grej för mig är deras miljöarbete: alla posters är tryckta på FSC-miljömärkt papper, och deras tryckerier och produktion har Nordic Swan Ecolabel.

Med koden lovisaliljeberg30 så får ni 30% rabatt på deras wonderful posters!! Hur bra? Koden är giltig i tre veckor fr.o.m idag!!

Happy shopping babes!

Gillar

Kommentarer

EVENT MED Gina Tricot

Hej hjärtan!
Förra veckan var jag på MJ's hotel i Malmö med Gina Tricot och ett gäng härliga tjejer för att fira Gina Tricots butiksöppning på Triangeln i Malmö!

Vi började med att hänga i sviten. Kikade på kläder från nya kollektioner, och käkade lite mat.

Blev även en del drinkar...

Sedan blev vi upphämtade och åkte till Gina Tricots öppningsevent på deras nya butik i Malmö.

Där vi serverades ännu mer god mat och bubbel (!!)

Kavaj här / Byxor här / Skor här / Väska från Gina Tricot (tyvärr slut)

TACK Gina Tricot för denna dötrevliga eftermiddag och kväll!! <3

Gillar

Kommentarer