Snart klar med städningen av lägenheten och ska ta mig en kopp te för att verkligen komma igång. Nu tänker säkert att jag är galen som städar nu, men Micke började 6.00 så steg upp med han och tänkte jag gör bort de nu slipper jag göra de ikväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår åt vi en jätte god Vegopytt som Micke hade gjort till middag, är verkligen tacksam över att han gillar att laga mat och är duktig på de. Var iallafall mycket färska ingredienser till pytten och gjord från grunden vilket jag gillar. Annars är veckan igång i full gång, har varit hurvigt på morgonen men solen börjar verkligen värma. Dock varit för kallt att löpa ute vilket gör mig sjukt rastlös ( gillar inte löpband) men idag gjorde jag faktiskt en runda vilket var riktigt skönt.

Likes

Comments

Fredag efter middagen på stadskällan gick vi vidare till Tacobar dit även Alva&Johan , Emma & Niklas kom. Vi drog en krogrunda vilket var superkul, alltid trevligt att umgås med vänner man trivs med.

Lördag åkte vi hem till sandfors, åkte skriller men även tog de lugnt och tränade. Innan jag åkte till Charlotta för drinkkväll som avslutades på dansgolvet på verandan. Blev verkligen en toppen helg som avslutades med middag hos mamma & pappa.

Likes

Comments

Fick en sen alla hjärtasdag present av Micke (vi hade bestämt), fick i allafall massa blommor och champagne glas. Även en middag ute som jag tidigare nämnt. Är verkligen tacksam över att Micke skämmer bort mig med presenter och uppmärksamhet.

Likes

Comments

Oj vad veckan gått fort, har jobbat borta som jag tidigare sagt och tror de är en faktor att de känns som den nyss började. Har iallafall idag varit på hemma plan och jobbat vilket ändå var skönt att avsluta veckan med. När jag slutade tog jag en löptur och en sväng på gymmet. Ikväll ska vi ut och äta jag & Micke vilket känns behövligt då vi knäppt träffats i veckan.

Likes

Comments

Jobbade i Luleå både måndag och idag, sen när jag kommit hem har jag tränat, städat och umgåtts med min sambo. Annars har de inte hänt så mycket i mitt liv, var tänkt vi skulle sova i Luleå så sa de till Micke men överraskade att komma hem. Vi bestämde även att fira alla hjärtans dag på fredag så vi har tid med varandra och inte bara vardagssysslor.

Likes

Comments

Helgen har bara sprungit förbi, fredag var vi bjuda till Lisa & Marcus där även Carro&Jacke var vilket var super trevligt att träffa dem . Lördagen blev mysig med bakning, prommis och en sväng på stan. Var med Alva och fixade lekar till kvällens fest som både bestod av innebandy och fest. Som vanligt åkte vi hem till sandfors idag vilket är lika mysigt varje gång. Nu gör jag fotbad och ligger på spikmattan, verkligen behövligt.

Likes

Comments

De har väl inte ungått någon att jag älskar träning i de flest former, både ensam och med någon. Men något jag känner att jag blir så extremt glad av är att träna tillsammans med min sambo, att vi löper, gymmar och kör grupp pass tillsammans. Att vi delar intresset träning med varandra är jag verkligen tacksam för.

Likes

Comments

Oj redan torsdag !! Drar snabbt igenom veckan.
Måndag efter jobbet så blev de hård träning i sandfors, superkul och härlig start på veckan. Tisdagen städade jag rent sedan tog en löptur och prommis med Emma. Igår var jag på utbildning sedan bokade jag & Alva en Stockholms resa(berättar mer om den sen). Idag har jag jobbat i Luleå, kom hem till middag sedan handla lite inför helgen. Har även tränat städat lite och målat lite, nu ser jag Bonusfamiljen och läser lite i min bok.

Likes

Comments

Igår var vi som sagt bjuda på middag till Lisa & Marcus, spelade spel och såg mello. Idag tog vi lite sovmorgon och frulle i soffan, Micke hade match så jag tog en prommis även stökade på hemma. Vi hann snabb träffas innan han började jobba och jag åkte till sandfors, kände att jag inte ville vara själv ikväll. Så åt middag där och tränade, men nu är jag hemma igen och ser så ska de med popcorn och massa tända ljus.

Likes

Comments