Min grymt goda lunch!

Innehåller - Quorn, Sötpotatis, broccoli, kokt morot, avokado, blandsallad, fetaost och som vanligt hampafrön ovanpå. Får ofta frågan om jag är vegetarian och svaret är nej det är jag inte, men tycker det helt klart smakar bättre med vegetarisk mat så blir ofta att jag äter det om det är jag själv som lagar maten!

Hoppas ni får en bra Lördag, jag har inte så mycket planerat, får se om jag hänger med ett par kompisar senare idag annars blir det en lugn dag!

Tusen Kramar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

GODMORGON!
Det är fredag och en härlig lång arbetsdag väntas för mig innan jag tar helg ! 11-20:30 står på schemat!
Ligger fortfarande kvar i min säng men ska alldeles strax gå upp för att göra mig iordning!

Brukar alltid börja Fredagarna med att kolla igenom listorna på Spotify som lägger in ny musik varje Måndag och Fredag, om det kommit något nice och denna gången hade jag tur!

Ha en fin dag!
Tusen Kramar

Likes

Comments

Fick hem detta set idag, beställde det för någon dag sedan efter att jag sett en tjej på Instagram bära det! , blev dock så tveksam när jag tog på mig kläderna , om jag verkligen ska behålla plaggen, kändes först inte som det passade mig riktigt ..

men efter att ha sett bilderna jag tog samt gått runt i kläderna en liten stund känns det bättre, ska dock vänta med att dra bort lapparna till min familj fått säga vad de tycker !

Tusen Kramar

Likes

Comments

Borde egentligen sovit för länge sen, men oj vilken bra dag detta har varit , jobbade mellan 8-16:00 , tog därefter bilen hem till en tjejkompis vid namn Sofia för att invänta ytterligare en tjej vid namn Emina för att åka vidare mot affären och köpa ingredienser till pannkakor ! Vi har snackat så länge om detta och äntligen fick vi en dag där alla tre kunde!

Sofia stekte sina unikt tunna pannkakor (otroligt otroligt tunna ska ni veta) , och jag gjorde det ni ser på bilden till mig och Emina , en sjuk sockerbomb kan jag lova haha ..

Efter att vi käkat satt vi bara och snackade om allt mellan himmel och jord som man brukar säga , fruktansvärt härligt, glömde bort tiden helt och hållet!!
Precis så det ska vara !! - betyg för denna dagen är helt klart mer än godkänt !


Nu ska jag sova!
Tusen Kramar

Likes

Comments

Instagram@lovisaketerlins