Jobb, Vardag

Hello everybody 💁

Måndagkväll berättade jag att vi skulle testa olika drinkar, ehm... låt mig bara säga att jag hittat min andra favorit drink. Nästan hela familjen satt med nere i köket när M fick spaca till det med sin lill svarta bok. Alla hade jätte trevligt och vi hade en del intressanta diskussioner och saker berättades som man i nykter tillstånd aldrig skulle berättats, hehe 😉. Summering av kvällen är att alla hade det bra och trevligt, men jag kanske skulle skippat den sista shoten🍸. Vaknade varje fall dagen efter och mådde som man förtjänade, ville bara spy och all mat ifråga fick mig att spy, men försökte somna en timme till och när jag vaknade efter det mådde jag enormt mycket bättre. Låg mest i sängen hela dagen igår, det var inte förrän vid klockan 14 jag var tvungen stiga upp och fräscha till mig innan jobbet kl 15.

På jobbet hade P varit borta hela dagen så fick bli mycket vila och ta det lugnt på eftermiddagen. Jobbade inte mer än till kl19 så kom jag hem och kunde äntligen äta lite och då fick det bli gnocchi, kokta grönsaker och ostsås. DET SMAKADE SÅ JÄVLA GOTT 😍. Det blev även mycket chill på kvällen också, men vid runt 21 tiden fick jag ett av mina städryck och började byta sänglakan, städa hela rummet och även en snabb dusch hanns med.

Nu till idag, idag ska jag försöka hinna med att spela in en ny video till min yt kanal och även mina syskonbarn kommer idag. Senaste gångerna dem varit här har jag antigen varit på läger eller jobbat hela dagarna så ska bli mysigt att äntligen få umgås lite med de innan jobbet kl15 idag och nattjobb imorgon och fredag. Ska försöka hinna uppdatera er mer ikväll, puss å kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello everybody 

Hoppas alla har en super skön dag än så länge, för det har jag. Har ledigt från jobbet idag och börjar jobba imorgon igen. Jag jobbar som sagt bara fyra gånger i veckan så jobbar egentligen resten av veckan förutom lördag och söndag 😍Dagen har bestått mestadels av redigering av min allra första youtube video som jag kommer länka här under. Ja, jag vet att den verkligen inte är perfekt men det är den första videon jag någonsin har redigerat så ge mig några gånger så ska det nog lösa sig. Mina föräldrar har varit bort hela helgen i Tallin och kom hem på eftermiddagen med otroligt mycket sprit haha, så ikväll blir det att testa lite nya drinkar och M får visa sina bartender skils. Hoppas alla får en riktigt trevlig kväll så hörs vi imorgon igen. 😘


https://www.youtube.com/watch?v=FRk-2Zfbsm0

Likes

Comments

Starta nytt, Jobb, Träning, Vardag

Hello

Välkomna tillbaka! Tänkte berätta lite vad jag gjort i helgen i väntan på att min allra första yt video håller på att ladda upp. Jag jobbar som personlig assistent för en kvinna i Askersund, vi kan kalla henne P. På lördagen var det ett läger för handikappade och funktionsförhindrade på en gård några mil utanför Örebro. Väldigt intressant för det fick mig att möta en värld jag aldrig varit i förut, vilket fick mig att se mitt egna liv i ett annat perspektiv och synvinkel. Tillbaka till vad vi faktiskt gjorde, P var väldigt exalterad på att åka och träffa många nya ansikten. När vi kom fram var det för ett slags informationsmöte, där arrangörerna berättade lite vad som fanns att göra under dagen. Vi beslöt oss att börja med en tipspromenad och sen vidare på en fisketur. Det var en lyckad dag skulle jag säga förutom att himlen verkligen öppnade sig på eftermiddagen. Kort och gott var det så jag spenderade min lördag. Idag, söndag spenderades tillsammans med min bästa vän L, vi gick först till gymmet på söder och körde överkropp. Sedan in en snabbis på Coop för handling till lunchen. Har länge velat köpa en ny telefon, har alltid fått eller fått låna telefoner från nära vänner men känt nu på sistone att jag vill köpa min alldeles egna. Så jag och L tog bilen till elgiganten för att kika lite priser och även jämföra mellan olika telefoner. För tillfället tror jag att det blir en iPhone 7 men det återstår att se.

Det var skönt att umgås med L, finner inte lika mycket tid när jag nu även jobbar och försöker lösa allt annat runt vardagen. Overall var inte det är min vanliga helg med tanke på jobb på lördagen. Meeeeen nästa helg är lite mer speciell, för att jag fyller 19år!! Än så länge har jag inte planerat något, men hoppas på att bjuda hem vänner och bara sitta och snacka och ha det jävligt trevligt. Planer jag har för veckan är jobb, jobb, jobb. Jag må jobba bara fyra gånger i veckan men känns definitivt inte som det.

Likes

Comments

Starta nytt

Hello

Å välkommna tillbaka till år 2017! Jag har beslutat att starta upp en ny fräsch blogg och satsa lite mer helhjärtat denna gång. Jag har tagit studenten, wiho! Velar även mellan ett beslut om att pausa min idrottsliga karriär under år 2018 och fokusera lite på att verkligen hitta vad jag vill göra efter idrotten. Youtube och bloggar är något jag kikar och kollar på dagligen så har funderat länge på att starta upp eget. Har legat och grubblat lite på kvällarna när jag försöker sova vad mitt koncept ska vara (på yt och även här), allt från dagliga vloggs till två till tre videos i veckan om diverese challenges och så vidare. Ni som faktiskt läser kan lämna en kommentar om vad ni skulle välja att se främst. Hela grejen med att jag ville starta upp bloggen och även en yt kanal är för att jag gjort en så kalld bucketlist, där en punkt handlar just om att ha en framgångsrik blogg eller yt kanal. Självklart kommer ingeting gratis utan kommer behöva gå in helhjärtat 24/7. Det var allt från mig för tillfället, hade!

Likes

Comments