Header

Både igår och idag har vi vart ute och åkt pulka. Igår var vi ute innan den riktiga snön kom så det var lite misslyckat. Pulkan skrapade i marken hela tiden. Men i dag var det massa snö ute så då tog vi en lite längre runda och det var riktigt mysigt. Caspian somnad i pulkan när vi nästan var hemma.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Du är ständigt rädd, osäker och orolig när du är ute och går ensam i mörker. Du känner dig obekväm i en grupp med män. Du börjar dra i dina kläder, försöker gömma så mycket som möjligt av din kropp då deras blickar bränner. Du tänker att det nog inte var så farligt när han tog på dig, smekte dig, klämde på dig fast du sagt nej. Du skäms.

För att du är kvinna.

Ingen har rätt att röra dig om du inte vill. Ingen har rätt att trycka ner dig. Ingen har rätt att säga saker till dig för att du är kvinna. Detta är så viktigt, det är så viktigt att alla kvinnor nu vågar stå upp för sig själva, vågar berätta vad det vart med om. Jag blir så ledsen när jag ser hur många som vart med om övergrepp, våldtäkter och ofredanden. Och så blir jag arg, varför kan män aldrig fatta, fatta att det är inte deras rätt. De äger inte någon, håll era jävla händer i styr! 

#meetoo

Likes

Comments

Första dagen denna veckan. Hr egentligen inte så bra koll på dagarna längre när jag är hemma. Men måndagar jobbar jag ju så det är bra om jag minns det. Jag har börjat jobba måndagar, bra start. Bra att få vänja sig långsamt tycker jag!

Jag börjar inte för ens 15:00 så jag har hela dagen hemma först, vilket är skönt tycker jag.Likes

Comments

Igår körde min bror oss till min mormor i Partille. Mamma är här också. Skönt att komma hit och slippa va hemma.
Idag har vi vart ute nästan hela dagen och Caspian verkar trivas i den friska luften.

  • 89 Readers

Likes

Comments

När Caspian sover vet jag ibland inte vad jag ska göra. Det känns ibland som att jag glömt bort hur man gör när man är ensam. Som tur är finns det alltid något i hemmet man måste ta tag i. Så det får bli tvätten om en stund, dra igång en maskin eller något annat kul.

Idag ska vi på 8 månaders kontroll på BVC. Caspian är 8 månader redan imorgon. Ska bli kul att se hur mycket han vuxit nu under två månader som vi inte vart där.

Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, bara mysa hemma idag gissar jag!

Likes

Comments

Idag har vi vart hos Caspians farmor hela dagen. Tog en promenad dit och hem.
Mat är gott tycker Caspian, och nu har hans första lilla tand kikat fram!

Nu sover han så gott i sin säng. Jag ska passa på att somna nu när jag äntligen har lite plats! 😅

  • 101 Readers

Likes

Comments

Sen Caspian kom så är detta andra gången jag badar. Så skönt! Finns inget som är så avslappnande som ett varmt bad.
Förr brukade jag bada flera gånger i veckan, men det finns liksom inte lika mycket tid längre.

När Caspian väl somnat på kvällarna är det så mycket annat jag vill hinna med innan jag blir för trött. Nu får vi hoppas att jag inte somnar och vaknar upp i ett kallt bad. Det skulle inte vara så gött!

  • 101 Readers

Likes

Comments

Nu är vi på väg till Ullared.
Caspian är med sin mormor hela dagen. Det känns lite nervigt, att vara utan honom hela dagen både jag och Andreas. Men det kommer ju gå bra så klart. Är bara så svårt att släppa på kontrollen.
Andreas övningskör hela vägen dit!

  • 121 Readers

Likes

Comments

Idag har vi träffat Gudmorsan Sofia, vart ute på promenad och sen fick Caspian bada då hela han var full i majskrok. Det blev allt en mysig dag idag ändå!

Likes

Comments

Idag har jag varit på gymmet och svettats. Det räcker att jag kommer in på gymmet så svettas jag känns det som. Men det var skönt, efteråt. Nu har jag inte vart där på två veckor och det kändes, det var trögt. Men jag fick det gjort.

Nu sitter jag i soffan och väntar på att Caspian ska vakna. Han har sovit i en timme ungefär. Det känns alltid lite konstigt när han sover så länge. Jag måste hela tiden titta till honom. "Lever han, är han kidnappad?" men han sover bara. Väldigt djupt. Jag antar att jag alltid kommer tänka det värsta, oroa mig i onödan. Men det hör väl till mammarollen.

Igår var alla mammor och bebisar här hemma på lite fika och bebismys. Mammor som jag lärt känna från mammagruppen på bvc. Det var jättemysigt. Bebisar överallt!Likes

Comments