Wow vilken grym tid det varit hittills!! Hade en lite dålig start men annars har det varit så himla najs. Igår hade vi vår första introduktion och idag hade vi vår första genomgång av liften. Ska bli grymt kul att få jobba såhär! Idag var det även första dagen i backen och alltså wow säger jag bara. Man kan bara inte sluta älska det här! Känner verkligen att jag kommer ha det så himla kul och det kommer vara en så sjukt rolig tid! Fick med mig ett par åk iallafall och fler kommer det att bli!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är jag äntligen framme och allt är hur bra som helst nu. Jag var på väg hit igår och var hur förväntansfull som helst men då hände det som man aldrig trodde skulle hända. Jag var med i en trafikolycka... Tur som är blev alla oskadda, lite småskador men inget större och allvarligt. Det var mest chocken och min panik när det väl hände som var det värsta.. Jag åkte i taxin bredvid chauffören och rätt som det var så körde han i en bil bakifrån och vi åkte i diket.. Det började ryka och jag fick inte upp min dörr och jag fick panik.. Kort därefter hjälpte några män mig och polis, brandmän och ambulans vad snabbt på plats. Jag blev förd till hälsocentralen här i Åre och fick sitta där ett par timmar då de skulle kolla så jag var oskadd vilket jag var som tur är. Vem vet hur illa det kunde ha gott..

Men nog om det, överlag har det varit bra och resan fram tills dess. Just nu ligger jag i sängen i min lilla lägenhet vilket förövrigt är superfin och har en otrolig utsikt! Idag har jag mest vilat och försökt göra så jag känner mig så hemma som möjligt. Har handlat och träffat några av dem som bor på samma ställe som mig och alla är hur trevliga som helst! Nu ska jag strax bege mig till gymmet och träna lite.

Kram.

Lovisa Zederfeldt

Likes

Comments

Nu är det äntligen dax!! Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på att mitt andra flyg ska boarda till Österstund för att sedan ta flygtaxi till Åre. Jag är verkligen så spänd vad som kommer att hända och hur det kommer vara att bo där. Har inte riktigt några förväntningar förutom att det lär bli grymt kul! Vill inte komma dit och bli besviken. Jag tror dock att et är en väldigt liten chans till det. Tanken av att jag är ute i backen imorgon känns otroligt och faktiskt overkligt.

Klart man är lite nervös inför det hela men man ska alltid vara lite nervös och jag tror man kommer vänja sig snabbt! Det kände jag redan när jag var där uppe på intervju. Att på endast två dagar fick man en sån bra kontakt med alla och man kände verkligen att man passade in! Ska bli så kul arr få känna sig hemma där och verkligen starta ett nytt liv där uppe och vem vet vad det tar än.

Jag uppdaterar mer när jag är framme och så hörs vi, kram!

Lovisa Zederfeldt

Likes

Comments

Hej på er!

Jag vet att det har varit ett tag sen men det var så att min dator kraschade... Varför vet jag inte men har inte haft tillgång till en dator på en vecka tyvärr och därför har inte det blivit de uppdateringar som jag tänkt mig. Men iallafall den här veckan har endast bestått av att packa och säga hejdå till familj och vänner. Kan inte ens räkna hur många gånger jag gråtit under den här tiden. Men tur som är väntar något som förhoppningsvis är det roligaste jag kommer vara med om! Förra söndagen överraskade familjen mig med en brunch på Malmö live vilket var hur mysigt och gott som helst! Speciellt deras vofflor hehe, vi lyxade även till det med lite mimosa.

Dagen innan familjen överraskade mig med brunchen var jag och tre tjejkompisar i Danmark hela eftermiddagen vilket var supermysigt. Det är så himla fint med alla juldekorationer de har satt upp nu. Man får verkligen en härlig julkänsla!! Vi åt mat och kollade lite i affärer. Dessvärre hittade jag inget och fick åka hem tomhänt utan shopping. Men det tror jag plånboken blir glad över...

Kram

Lovisa Zederfeldt

Likes

Comments