Header

- My days, - New Stuff

Hej allihopa hoppas allt är bra med er alla. Idag har jag haft en bra dag i solskenet! De började med att jag hade en natur-lektion i botaniska trädgården och sedan åkte Natha och jag in till stan och bara hängde innan jag skulle möta upp Arvid!

När Arvid kom in till stan blev de shopping i hög grad! Eftersom lönen kom in igår så var de hög dax att shoppa! Jag kommer lägga upp ett inlägg imorgon av de jag fick med mig hem!

Nu ska jag ta och sova innan klockan rinner iväg, pussar&kramar!

Likes

Comments

Hej, hoppas det är bra med er! Idag har varit en dag fylld med bara mys och lugn! De va inte många knop jag och Arvid gjorde idag, som pappa brukar säga! Men orken fanns inte där och benen värkte något enormt så kan knappt gå. Men vi gick iallafall ut och gick en kort stund för att få frisk luft och när vi kom tillbaka bakade vi chokladbollar och drack juice till det! Super mysigt va det och önska verkligen jag kunde ta tillbaka tiden just nu! När Arvid åkte hem så tog jag tag i plugget så det var förberett tills imorgon!

Nu är det dax att sova så jag är pigg imorgon! Pussar&kramar

Likes

Comments

Nu ligger jag helt död i soffan och mina ben bara verker! Idag var de nämligen göteborgsvaravet och mitt första halv maraton! Är så nöjd över att jag kom i mål men min tid var USEL.. Hade viljat vara 15 minuter snabbare så jag hade varit i mål på ungefär 2 timmar. Ända sedan jag kom i mål så har jag haft kramp i benen så kan inte röra mig så har bestämt mig för att bara ligga i soffan och kolla på eurovision hela kvällen!

Hoppas ni haft det bra!! Pussar&kramar

Likes

Comments

Var Med Emma en kort stund på kvällen. Vi tog en promenad och jag har inte längtat efter något så mycket som att få prata ut med henne! Känns verkligen som jag kan prata om allt mellan himmel och jord med Emma. Hon är min stjärna på himlen helt enkelt!

Likes

Comments

Åhh härliga tisdag!! Gjorde lite goda amerikanska pannkakor och kiwi till frukost. Den absolut bästa starten på dagen. Så man kan verkligen säga att jag vaknade på rätt sida idag! Nu sitter jag redo med träningskläderna för att springa 8 km. Känns fortfarande konstigt att jag ska vara med och springa Göteborgsvarvet, har inte riktigt fått in de i mitt huvud att de är på riktigt! Jag hoppas jag kommer i mål levande iallafall. Nu ska jag iväg innan de fina vädret försvinner, pussar&kramar

Likes

Comments

Det blev ett väldigt sent inlägg idag men inte haft tid.. Idag var en lång dag men den har bara flugit förbi. Hade också en håltimma idag då jag Natha, Emma och Elin åkte hem till Natha och gjorde pannkakor. Super gott och vi hade jätte mysigt.

Sedan jag kom hem har jag haft en fullspeckad eftermiddag med bara plugg.. Har så mycket viktiga skolprojekt innan sommarlovet så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Blir bara stressad av att tänka på hur mycket jag kommer behöva plugga dessa sista veckor.. Kanske inte de roligaste men det var så skönt att fått gjort så mycket som jag faktiskt fick. Nu ska jag ta och sova så jag kan fortsätta plugga imorgon. då jag äntligen är ledig igen Pussar&kramar

Likes

Comments

- My days

​Sitter just nu på bussen som är skit sen, så är lite lätt stressad. Idag är en låmg dag inskolan men ser bara fram emot morgon dagen då jag är ledig! Ni får ha en bra start på veckan allihopa, pussar&kramar

Likes

Comments