Header

- New Stuff

Idag när jag var på stan med Stina så hann jag fort springa in i en Zara butik för att kolla på en tröja jag velat köpa länge men tvivlat lite fram o tillbaka. Men idag fick den komma med hem och jag är super nöjd! Kanske inte tröjan som står ut ur mängden men den är super skön att bara dra på sig på morgonen när man inte orkar stå och välja kläder i en halvtimma!

 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- My days

Ett snabbt inlägg. Nu sitter jag med Stina på Condeco och har det super mysigt verkligen!


Likes

Comments

- My days

Nu är jag påväg till skolan även fast jag egentligen skulle vart ledig idag.. Men jag ska på en drog föreläsning jag hört av andra tydligen skulle vara rätt bra så ser ändå så fram emot det. Efter föreläsningen ska jag iväg med Stina och fika och sedan kanske vi skulle till matte stugan och plugga lite tillsammans. Får iallafall gjort lite saker idag istället för att bara sitta hemma!!


Likes

Comments

- My days

Idag fyllde min lillebrorsa 7 hela år. Tiden går så fort verkligen. Så idag har vi haft ett kalas med nära och kära och bara varit med familjen.! Inget speciellt som hänt annars för jag vet inte om jag hinner med något nu för alla läxor jag inte gjort.


Likes

Comments

- My days

Idag smsade Jakob mig för att rädda min lördag. Så han kom och hämta mig och bjöd på pizza och nu sitter vi och kollar på Paradise Hotel och chillar järnet!


Likes

Comments

- My days

Idag har jag legat hemma o bara försökt bli bättre i halsen men mår lika dåligt som förut. Nu ska jag ut på promenad och köpa lördagsmys för att få lite frisk luft och fått röra på mig lite så jag inte bara ligger i sängen som en död fisk..!


Likes

Comments

- My days

Har inte alls haft en kul fredag kväll. Min hals har verkligen blivit så mycket värre och verkligen inget hjälper. Det känns som halsfluss i svalget och jag kan knappt prata för låter bokstavligt talat som en get.. Så min fredags kväll har spenderats själv i min säng med en stor halsduk runt halsen plus en stor kopp te och massa halstabletter. Hoppas verkligen jag blivit bättre imorgon så jag kanske kan iallafall hitta på något.!
Ne ingen kul fredag här inte...


Likes

Comments

- My days

Nu sitter jag och pratar med emma om veckan och firar fredag.! Super mys!!


Likes

Comments

- My days

Ett kortfattat inlägg om dagen. Idag har varit en okej dag i skolan, efter skolan var jag tvungen att vänta i skolan en timma innan Arvid skulle komma in och möta upp mig så jag satt kvar i biblioteket och pluggade lite. Sen när Arvid kom in så tog vi och gjorde lite ärenden och fikade. Jag är väldigt nöjd för jag fick hem en färgstark tröja för omväxlings skull vilket var kul. Bilder på tröjan kommer imorgon! Det var min dag haha sorry för tråkiga inlägg i veckan men haft lite fullt upp med skolan men nu ska det bli lite lugnare igen.!


Likes

Comments