Hej!
Igår hjälpte jag till på Sveaplan, det kändes väldigt konstigt att jobba i butiken där jag brukar vara kund. Men de var skönt att ha några minuter hem så gick hem på lunchrasten och tog en liten plus från butiksbruset.

På kvällen åkte vi hem till mickes föräldrar och hade taco-kväll! Såå gott!

Xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag gjorde misstaget att försöka färga hemma och de blev som vanligt katastrof, som tur är hade Catti en tid dagen efter och kolla resultatet! Så jävla fiiint.

Här var en före och efter-bild på håret.

Likes

Comments

Hejhej! Denna vecka har vi lov från skolan! Jag har inte bestämt riktigt vad jag ska göra med veckan förutom att träna och jobba lite. Jag ska väl in till skolan och jobba på lite av uppgifterna som ligger och väntar. Jag är iallafall väääldigt taggad inför vägningen på torsdag. det är inte många kilon kvar innan jag får ett diplom för -10kg.

Just nu ligger jag och degar i soffan framför datorn och kollar Grey's anatomy med tända ljus och lite passionsfrukt. Helt OK kväll. Igår tog Ellen, Mio och jag en spontan promenad runt djurgården, så skönt att promenera igen faktiskt. Jag bävar mig mot de annars eftersom jag inte är gjord för vintern haha.
Det är speciellt kul att känna skillnaden vad min kropp klarar av. Från att ha sämsta kondisen på jorden till att orka sprina en liten kortis på bandet. Jag ser fram emot när jag kan vara en av de som "älskar att löpträna".

Btw så måste jag bara rekommendera viktväktarna till de som behöver gå ner i vikt. Självklart är vi alla olika och då funkar kanske kostscheman, LCHF, 5;2 osv.. men för mig så är de detta som funkar och jag är så glad att jag hittat rätt för mig.

Det blev ett ganska random inlägg men jag vill försöka börja skriva av mig mer igen. Jag älskar ju att skriva men jag tar mig aldrig tid, precis som med mycket annat, att göra det.

xx

Likes

Comments

Jag är så taggad just nu. Jag känner verkligen att mitt mindset är ”när jag når mina mål” och inte längre ”om jag når mina mål”. De går framåt och i min egen takt.
Jag är bara så taggad helt enkelt.

Och jag älskar hur jag mår. Hur jag börjar gå med huvudet högre och högre för varje dag som går. Jag skäms inte längre över hur jag ser ut för just nu sliter jag.

Jag ser fram emot målet, när jag inte längre håller tillbaka. Då jag kan slappna av och vara mig själv igen. Jag vill inte behöva lägga energi på att köpa kläder efter vad som passar min kropp. Jag vill inte behöva tänka på hur jag sitter på festen för att magen rullar sig. Jag vill inte behöva känna ångest för att hitta på vissa aktiviteter för att min kropp är för svag.

Jag ser verkligen fram emot min framtid nu. Jag tror verkligen 2018 blir mitt år då jag äntligen lyckas med de jag drömt om så länge.

Xx

Likes

Comments

Åkte över till Ellen och lekte fotograf för en kväll. Riktigt rolig uppgift! Tack igen Ellen <3

Likes

Comments

Så nu har lovet tagit slut och jag är åter igen tillbaka i ateljén men klassen. Trots de att jag jobbat en stor del av lovet så känner jag mig ganska utvilad, i alla fall när de kommer till mitt skapande. Jag som många andra var helt slut den sista veckan, jag hade ingen inspiration, inga idéer. Så att lära mig nya tekniker, anta nya uppgifter osv, de är jag redo för. Dock är man ju konstant dötrött nu när jag måste upp på morgonen, sätta mig på cykeln och cykla i kylan till skolan.

Förövrigt så känns de faktiskt som att denna gång är den gången då jag faktiskt håller i träningen. Det känns så roligt. Kosten funkar bra den också, mamma och jag peppar på varandra.

Jag försöker ändra på hur jag ser saker just när de kommer till sånt. Jag sätter upp så höga förväntningar på mig själv. Som "jag vill börja träna", då ska de ske nu och jag ska träna varje dag. Missar jag en dag har jag misslyckats liksom och så går de utför. Därför sätter jag upp mindre mål denna gång och allt över de är plus. Senare kan jag lägga på mer träning när jag fått de till en rutin. Jag sätter även delmål för att peppa mig till att få de saker jag vill ha, men först när jag förtjänat de.

Men nu är jag i alla fall tillbaka i skolan, lyssnar på poddar, målar och hänger med godisbåtarna (if you know you know).

Likes

Comments

Oj! Ett blogginlägg! Evigheter sen. Men jag kände för de😄. 2017 har varit ett år fyllt med toppar och dalar. Nu känner jag mig redo att ta tag i mina drömmar och prioritera mitt välmående.
Jag har gått med i viktväktarna nu och hoppade även på en spontan utmaning med #gymshark66 i 66 dagar ska jag sätta upp ett mål och satsa hårt. En liten morot förutom en livsstilsförändring som kommer göra mitt liv tusen gånger bättre är att de fanns ett fint pris också. Det känns som en bra kombination.

Jag har skrivit en bucketlist också som jag ska satsa på att bocka av så mycket som möjligt på detta år.

Likes

Comments

Det her varit en så bra helg. Eller helgen har ju varit i toppar och dalar men min topp var definitivt att sitta i sängen och kolla på #metoo manifestationen i Stockholm. Jag kände/känner mig så jävla empowered. Det händer äntligen något. Vi kvinnor står eniga och ryter ifrån att nu är de nog. Jag är också så glad att feminism börjar ses för vad de är. Jämställdhet mellan oss alla. Det är dock larvigt att de ska behövas så mycket innan man såg allvaret i allt.

Vi är så jävla bra. Jag blir så jävla glad.

  • 215 Readers

Likes

Comments

De är väldigt upp och ner. Blev av med cykeln, min dator har lagt av, min mobil strular, inbrott i bilen... strul med Milo.. de är mycket som drar ner en just nu.
Men har tatuerat mig och I löve it so much. Och dessa kattungar gör mig så lycklig. Prinz och Ninjas bebisar. Och skolan är bra. Trivs. Det känns liksom som att jag börjar hitta mig själv. Som om den jag varit har varit vilsen. Om de make sense?

Likes

Comments

Jag beställde lite smått och gott från wish för att se what's it all about liksom. Köpte en selfie light (låter så töntigt), den funkar superbra! Jag tycker man får ungefär de du betalar för (ibland mer, ibland mindre). Dock strider de ju lite mot mina principer i att man vill köpa mer hållbara saker och liknande, men ibland är de bara roligt att shoppa lite billigt trams.

Likes

Comments