Hej!
Japp, jag lever fortfarande... Jag har bara total glömt att jag ens har en blogg. Men igår blev jag påmind, haha. Jaa hörni, vad händer i mitt liv?
Just nu sitter jag här nere i soffan och försöker plugga, som ni kanske inser så går det inte. Det som är så skönt är att jag inte har jätte mycket men det är några inlämningar som ska in snart så får sätta igång med dem. Förra veckan hade jag påsklov, det spenderades med kompisar och familj. Lika mysigt som alltid och känns tråkigt att stressen börjat nu igen, haha vill inte ens inse det. Vill bara ha lov igen. MEN det som jag har att se fram emot är att nästa lov är SOMMARLOV. Detta innebär inte bara sola, bada och jobba, nej. FÖR min bästa vän kommer hem från att ha varit i USA ett år, längtar så jag dör. Vill bara träffa henne NU NU NU. Men jag får ha tålamod och istället försöka klara av skolan, vi får se hur det går. Hur har ni haft det?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den senaste tiden har det endast funnits en sak som jag verkligen velat göra, resa. Jag vill bara packa min väska och åka. Att upptäcka alla de fina platserna som jag inte visste fanns, de är det som jag vill göra. Ständigt sitter jag och kollar på platser att resa till, bilder, hotell osv. Har redan börjat göra en lista för alla platser som jag vill åka till. Men just nu är jag fast här. Både för att resor kostar såklart och så har jag skola. Jag vill verkligen inte resa för att försvinna från min vardag, jag vill snarare bara leva ut den. Såklart låter detta som världens kliché men finns inget annan sätt att uttrycka det. Bara ungefär 1,5 år kvar till studenten och friheten därför bara 1,5 år kvar till att kunna resa med vänner under en lång tid. Förhoppningsvis bokar min familj snart en resa så jag har något underbart att se fram emot!


Likes

Comments

Nej, för imorgon är det freeedag.

Idag har inte varit så speciell, endast en av många många många dagar. Vi har iallafall bokat en skidresa tillsammans med Matilda och Daniel. Detta är en av de många sakerna som jag verkligen längtar efter. På något sätt måste man ta ut det positiva i vardagen. Nu funderar jag på att antingen gosa ner mig med te och film eller så ska jag sova. Haha, alla vet att denna fråga alltid får samma svar! Godnatt.


Likes

Comments

Idag är det Ingen vanlig dag! Idag är det Min Besties födelsedag! Just nu är hon i Alabama under ett år och jag saknar henne så sjukt mycket. Finns verkligen inga ord som kan beskriva dig. Älskar dig. ​

Likes

Comments

Idag är det Z-dag på min skola, mina favorit dagar. ÄLSKAR DE. Stor del av dagen har gått och jag har mest bara pluggat och kollat på film. Just det som Z-dagar är till för. Hittar inte så mycket tid för bloggandet pga allt plugg nu innan jullovet. Jag har ungefär tre prov och två inlämningar att göra klart. Stressen är väligt stor nu men idag kan jag iallafall glädja mig av att ikväll  ska jag och Emma kolla på The Hunger Games , The Mockingjay Part 1!  Puss

Likes

Comments