Frukosten är den viktigaste måltiden på dagen. Mina frukostar brukar se ut så här. Jag brukar göra en smoothie och yoghurt med flingor eller musli.

I min smoothie så har jag 1 banan, 1 grön kiwi, 1 gul kiwi och osötad mandel mjölk. Den är syrlig från kiwin och söt från bananen, jag tycker att det är en jättebra kombo att blanda sött och surt med varandra.

I min skål så har jag i laktos fri yoghurt med vanilj smak, jag tycker att det blir så tråkigt med naturell. Jag är laktos intolerant så därför har jag laktos fri yoghurt. För att min yoghurt ska bli lite roligare så har jag i musli från Icas egna märke med frysta jordgubbar i. Jag tycker att den är super god och kan verkligen rekommendera den till er.

Jag hoppas att ni provar detta för att det är verkligen super gott. 

Kram!❤

Likes

Comments


Det här är jag. Jag heter Lovisa och är 15 år. Jag bor i en relativt liten ort utan för Stockholm, där jag bor med min familj och min hund. Jag går i nian och nästa år ska jag söka till gymnasiet, vilket kommer bli väldigt kul. När jag inte pluggar, är med min familj eller vänner så tränar jag friidrott. Det är väldigt spännande och kul sport. Jag gillar att träna och att äta rätt, jag har haft och har skador nu i min kropp som gör det svårare för mig att träna men det stoppar mig inte. Är det bara jag som ÄLSKAR den där känslan när man har tränat och man känner sig så fräst och pigg, men också så trött att jag kommer att ramla ihop? Kommentera om ni tycker samma sak eller vad en av era bästa känslor är.

Jag älskar att umgås med människor speciellt dom som står nära mig. Mina kompisar är än av dom viktigaste sakerna i mitt liv för att dom finns alltid därför än och tvärt om.

Mitt liv är inte speciellare än nån annan jag vill bara dela med mig det på denna blogg. Jag älskar att prata om mitt liv och ge tips om mode o skönhet, det är vad denna blogg kommer att innehålla. Kanske kommer slänga in lite mat och tränings tips lite här o där.

Det var allt jag ville säga om ni har några frågor så kan ni mejla mig på lovisa.hallerfors@gmail.com

Kram!❤️

Likes

Comments