Förlåt för att jag inte blogga igår men jag var med Ida så jag hade inte tid. Men nu på kvällen fick jag ett ryck och börjar locka håret så mitt hår är nu helt crazy, hahahah. Jag har jätte ont i huvudet men inte ont i halsen längre. på senaste så har jag Orrebyxor hela tiden. Vi hörs👋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fan. Jag börjar bli sjuk. Igår kväll så hade jag jätte ont i halsen och imorse när jag vakna så hade jag ändå ondare. Så idag har jag druckit massa te och solat. Medans Elvira och mamma åkte till stranden så fick jag vara hemma. Men imorgon så ska jag vara med Ida, JIPPI. Godnatt.

Likes

Comments

Hej! Igår så åkte jag och Elvira, Filippa (min och Elviras kompis) mamma, Nillada (mammas kompis) och hennes barn till stranden. Först så åkte vi till Dollarstore och köpte dricka sen så drog vi till stranden och då var klockan 11.00. När vi hade varit där ett tag så kom två hundar springandes mot hos. Jag, Elvira och Filippa börja leka med hundarna sen var dom tvungna att gå tillbaka. Sen när klockan blev fyra var vi tvungna att åka hem för vi skulle på kalas. När jag kom hem så hoppa jag in i duschen snabbt som fan. När jag var klar sprang jag upp på mitt rum och sminka mig och blåste håret. Sen så cykla vi till kalaset. Efter en stund drog min lillasyster och min storebror från kalaset för att dom skulle gör något. Men jag var kvar. Sen en stund senare så drog jag med. När jag kom hem så knacka jag på dörren för att jag inte hade några nycklar och dom hade låst. jag knacka och sparka på dörren men igen öppnar, så jag går till framsidan av huset och kollar om balkongdörren är öppen. Och det var den. Så jag börjar ropa på Victor (min bror) men han svarar inte. Så jag går tillbaka till dörren och försöker knack men dom hör inte. Så då får jag gå till balkongen igen och ropa. Nu undra du säkert varför jag inte ringde dom men min telefon hade dött så jag hade två förslag. Antigen så cyklar jag tillbaka till kalaset och får nycklarna av min mamma eller så kastar jag stenar på Victors balkong dörr. Jag är lat så jag valde att kasta stenar på dörren. Efter en stund kommer han ut och skriker "VEM FAN KASTAR STENAR" jag bara "VICTOR DET ÄR JAG LÅS UPP DÖRREN" Så när jag väl kommer in i huset har jag stått där ute i 30 minuter. Men men så är det.

Likes

Comments

​Hej nu tänkte jag dela med mig av ett recept som jag kom på en dag och nu gör jag det varje dag.         

_________

Du behöver: (Du bestämmer själv hur mycket av allt du vill ha)

Kaffe

Oboy

Mjölk

Glass

Isbitar

Så här gör du:

Först så häller du i kaffe och glass i ett glas, så att glassen smälter. sen häller du i mjölk, oboy och blandar. sen avslutar du med att lägga i isbitar!

__________

Receptet är enkelt men jätte gott! 


Likes

Comments

Förut så laga jag och Elvira mat och det gick ju sådär. först så tog vi olja på pommes'arna och sen så la vi in dom i ugnen. Sen så stekte jag fiskpinnar och dom typ brände vi så det vart rök, och nu luktar det rök som fan i hela huset. Och pommesarna blev inte äns bra. Så vi fick äta pommes för fiskpinnarna gick inte att äta. Så det var min mat, hahha. Men mamma har gjort en rabarber sak som är jätte god så den hade vi till. Till maten så gjorde jag Te!

Likes

Comments

Idag vakna jag klockan typ 11.00 av att jag hade mitt fönster öppet och det spö regna, och det lät som fan. Innan det så hade min lilla syster Elvira väckt mig 3 gånger för att hon ville att jag skulle gå upp. Sen efter en stund gick jag upp och gosa med min hund, Atlas och gjorde iskaffe (säg till om ni vill ha recept) och tog salta pinnar. När jag kom upp så var det en fjäril i mitt rum så jag släppte ut den. Nu facetime'ar jag med min kompis Cajsa och ka dricka mitt iskaffe.

Likes

Comments

Asså, vad händer med världen. Ni som inte vet vad jag menar borde verkligen kolla upp det. Jag vet inte exakt vad om hänt men jag tror att det börja såhär.

Zara Larsson la ut en Tweet om att hon hatar män som får kvinnor att känna sig osäkra när dom går på festival. Det var för att en tjej blev våldtagen i publikhavet på hennes konsert på Bråvalla.Av någon anledning så gillade inte Jockiboi den och la ut det på sin facebook sida, efter en stund tog han bort den. Sen hade han en konversation men en tjej på messenger där dom diskuterar våldtäkter. Han skriver att en del i att våldtäkts män går fria är att kvinnor anmäler falska våldtäkter. Han menar alltså att kvinnor har gjort fel.

Sen lägger Therese upp en tweet med en bild på konversationen och frågar "Är den här sant" och då lackar jockiboi ut och skyller allt på Therese och att hon alltid förstör för han och Jonna.

Sen nu har båda talat ut och verkar vara typ "vänner". Men jag tycker att det inte är OK att Jocke bara hänger ut Therese och säger att allt är henne fel men men...

Nu skiter vi det hela och har roligt istället så vi syns imorgon. 

Sov gott, godnatt💋

Likes

Comments

Hej! Nu har jag äntligen skaffat en egen blogg. Förut hade jag en blogg med min kompis Ida. Hoppas ni kommer gilla min blogg. (Ni får en bild på Ida) 

Likes

Comments