Header

Vardag

Det märks verkligen att det är höst nu. De senaste dagarna har det regnat så otroligt mycket här, speciellt idag. Det har till och med åskat en del. Visst är det mysigt att ha en riktig slappedag inne när regnet öser ner utanför fönstret, men gärna inte varje dag.

Emellan regnskurarna gick jag ut i trädgården för att försöka få lite fina naturbilder men i princip allt var helt dött och färglöst. Förutom dessa rackarna som fortfarande lyste med sin fina gula färg. Tycker dem påminner ganska mycket om solrosor. Vilken är er favoritblomma? 
​Själv är jag jättedålig på blommor men tycker att pioner är himla fina!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Trots att jag inte går i skolan längre och inte behöver en kalender utav den anledningen kunde jag inte stå emot att köpa en ny ändå. Det känns som ett måste när det blir höst att införskaffa sig en ny fräsch kalender <3

Denna har jag gjort själv på personligalmanacka.se , alltid lika nöjd med kalendrarna jag haft därifrån

Det känns så lustigt att inte gå tillbaka till skolbänken när augusti början gå mot sitt slut. Jag menar, det har jag gjort 12 år i rad. Men inte detta året. För jag tog nämligen studenten 9 juni och har bestämt att jag ska ta en paus från studier ett tag. Så himla läskigt då jag har pluggat i hela mitt liv men samtidigt så himla skönt, då jag som sagt pluggat i princip hela mitt liv!

Istället går jag nu hemma och försöker hålla mig så sysselsatt som möjligt. Jag jobbade supermycket hela sommaren men nu till hösten är det väldigt osäkert. Gillar inte känslan av att inte veta om eller hur mycket lön jag kommer få. Speciellt inte med tanke på att jag haft jobb (utöver studierna dock) i över 2 år, man blir snabbt van vid att ha pengar. Jag tror dock det kommer lösa sig snart, jobb finns alltid bara man är villig, så det gäller och ligga på.


Men nu börjar idol så ska rusa ner och mysa med familjen framför tvn en stund.

Likes

Comments

Vardag

Gult är det nya svarta., så måste det va. Helt plötsligt från vad jag verkar tycka ingenstans ser jag gult överallt. Gula hoodies, jackor, byxor, skor, väskor, aa ni förstår vart jag försöker komma. Nog för att hösten är här, men har det verkligen varit så mycket gult tidigare år? Jag är tveksam. Dock är det ju faktiskt riktigt snyggt! Så nu har även jag införskaffat mig ett plagg i gult, love it!

Något annat jag älskar är podcasts och en av de absoluta favoriterna just nu är Skäringer & Mannheimer. Är totalt tokkär i Anna och Mia. Mysigaste att lyssna på och får en alltid att skratta. Trots att de kanske inte alltid pratar om saker jag kan relatera till så tycker jag av någon anledning att det är 20x mer intressant att lyssna på dem än någon typisk 'tonårspodd'. Ett hett tips till alla som letar efter någon ny podd att lyssna på!

Likes

Comments

Vardag

Idag var är det 524 dagar sedan jag senast gjorde ett blogginlägg. 1 år, 5 månader, 6 dagar

Den 28 mars 2016 gjorde jag mitt senaste inlägg. Inte på denna bloggen förstås då den är sprillans ny men HÄR bloggade jag på den tiden. Snart 1,5 år sedan, men det var långt innan dess som jag slutade tycka att blogga verkligen var roligt. Jag har nog alltid varit en jojo-bloggare, om man kan benämna det så. Postade jättemycket en kort period och kunde sedan vara borta i veckor, för att återigen komma tillbaka superpeppad med massa inspiration. och det är väl ganska normalt för vem som helst, att det går upp och ner.

Det blev allt längre och längre uppehåll mellan inläggen, men jag envisades ändå med att fortsätta. Varför? Kan jag ibland tänka för mig själv. Den sista tiden såg jag det nästan enbart som ett måste istället för något jag tyckte var roligt, som när jag först startade bloggen 2010. Jag tror just det kan ha varit en av anledningarna till att jag ändå fortsatte, att jag haft samma blogg så länge. Egentligen är det enda 'riktiga' bloggen jag haft. Bortsett från några på bloggplatsen innan dess. Folk startade upp nya bloggar hit och dit men jag var kvar på samma domän som dag 1. Jag vet inte varför jag tyckte det var så coolt egentligen? Vad spelar det för roll när bloggen ändå suger (för jag tyckte ärligt att den gjorde det på slutet). Många gånger funderade jag på att börja om helt från noll, men drog mig alltid för det.

NU ÄR DAGEN HÄR! Jag har startat en ny blogg!
Efter en hel sommar utan att ha rört kameran och många många många månader utan att ha bloggat, så vaknade jag bara upp en dag och kände att det skulle va så himla kul att köra igen. Så nu gör jag det, men denna gången utan några som helst krav på att lägga upp något om jag inte har lust, och jag är riktigt taggad! Bloggen är långt ifrån 100% färdig men allt kommer falla på plats så småningom.


SÅ OM NÅGON LYCKATS HITTA HIT, VÄLKOMMEN!

Likes

Comments