Ingen teckning i bushen

Vi är nu i Hervey bay och har varit de i två dagar! Är bara så dålig på att ta mig tid till att skriva inlägg. Vi har iaf innan Hervey varit på ett bushcamp i tre dagar där det inte fanns någon teckning, där av dålig uppdatering från oss! Det var sjukt roligt på bushcampet. Vi var som en grupp på 16 personer som vi åkte ut och paddlade kanot med två av tre dagar, så vi lärde känna många nya personer! Vi paddlade bland annat i Everglades (inga krokodiler i den floden), vi badade och drack goon. Kan inte bli mer perfekt! Har nog aldrig haft sån träningsverk dock, haha. Vi paddlade ändå drygt 3 mil på två dagar och är man inte van med de så gav de nog väldigt mycket haha!
Vi träffade även en tysk kille som vi tog skjuts av upp till Hervey bay, väldigt skönt och roligt att åka bil istället för buss efter tre dagar i vildmarken!

Idag däremot så ska vi byta hostel för att vi ska ha en genomgång angående Fraser Island (världens största sand ö) som vi ska till i morgon. Gud vad de ska bli roligt! Alla säger att Fraser är de roligaste på hela Australien resan, så vi får väl se om de har rätt! En åker iaf i en bil på 5 personer som man kör själv utan guide, sen sover man där i två dagar och är där ute i två dagar. Ska bli riktigt roligt! Tror dock att det är dålig teckning där med så det dröjer förmodligen till nästa inlägg!

Ha det bäst!

Förresten fan vad hemskt dedär som hände i Stockholm. Usch vilka jävla idioter de finns! Var rädda om er! 💕

Gillar

Kommentarer

Bettan
,
Kul med lite nya bilder, och skönt att höra att allt är bra 😘och visst är det totalt meningslöst och vansinnigt med att det ska behöva hända sånt som händer och hänt i Stockholm...