Fraser Island

Ojojoj så dålig jag vart med uppdateringar! Det finns så mycket annat som jag hellre vill göra just nu bara.
Bilderna är mestadels från Fraser Island, världens största Sand ö. Alltså vilket ställe, har aldrig varit på ett finare ställe. Ska man till Australien är Fraser Island ett måste! Massor av sötvatten sjöar, med så klart vatten att man inte ens ser att det är vatten! På en av bilderna ovan är det en liten Bäck som kallas den osynliga bäcken, eftersom att man inte ser att det flyter vatten där.
Vi åkte med ett riktigt härligt gäng vilket gjorde resan 10x roligare! Måste också tillägga att vägarna på Fraser Island verkar sjukt roligt att köra på, dock 21års gräns, så fick aldrig testa. Deras high way är t.om. på stranden!

Efter att vi kommit hem därifrån så övernattade vi en natt i Hervey bay innan vi åkte vidare till 1770 där vi är nu! Jätte fin strand, billiga surfinglektioner och väldigt fint, finns dock inte så mycket mer att göra här. Så vi har bokat en buss härifrån som går om 40 minuter. Vi ska åka upp till Mackay och vara där åtminstone 3 dagar. Har inte en aning vad som finns att göra där eller hur staden ser ut, vi tog bara ett ställe på kartan mellan 1770 och airlie beach dit vi ska den 25 för att åka ut och segla i några dagar!

Ursäkta för de röriga inlägget. Har lite bråttom då vi ska bege oss till bussen när som helst!

Hoppas ni har de toppen, för de har vi! 💕

Gillar

Kommentarer

Bettan
,
Kul med lite nya och fina bilder, jösses vad mycket ni får uppleva och vara med om, kram 😘
Karolina(faster till Anton)
,
Åh vad härligt i har det!😎(inte ett dugg avis😁) undrar bara NÄR ska ni å dyka i stora barriärrevet??🙄🐠🐟
Tanya,