alla som ger upp ångrar sig, alla!

Godmorgon solstrålar!
Det är äntligen lördag och har ingenting planerat för dagen! Finns nog ingen bättre känsla, behöver verkligen bara få vila ett tag då det är så mycket skrik och ljud runt mig på jobbet på vardagarna.

Jaha, den här veckan har varit en riktigt dålig vecka, har inte tränat en enda gång och ätit riktigt dåligt! Någonting sött varje dag.. Så idag när jag inte har något planerat så ska jag iaf till gymmet och spendera tid där, måste nog köra igenom hela kroppen känns det som! Idag är jag dock taggad på det, känner till och med för att springa och de brukar vara det värsta jag vet!

Jobbet den här veckam har däremot gått superbra, har kommit i säng tidigt och varit pigg på dagarna! Brukar inte vara så för mig faktiskt, brukar alltid vara supertrött mitt på dagarna, men nope inte nu. Kanske kan vara för att jag vet att jag åker till Italien på onsdag med min familj för att träffa min kusin som bor där. Så har väl räknat ner arbetsdagar för de kanske.

Btw, ser ni bilden på mig och nille!? Den är från att vi var på Fyiskengalan och jag har väntat på bilden sååå länge för att kunna lägga upp den, sen får jag den och jag ser så jävla obekväm ut! Haha aja, får väl acceptera att det är så jag ser ut. Hatar när det blir sådär.

Nej nu mina vänner ska jag försöka somna om ett tag eftersom nille ligger här brevid och sover så sött, måste ju ta vara på den här sovmorgon så gott jag kan iaf!

Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer

NadineLovisa
NadineLovisa,
Superfin bild på er ju, du är ju assnygg 👯💋
nouw.com/nadinelovisa