16 dagar tills vi blir sambos

God helg på er! Vilket sjukt väder vi fått, värsta utomlandsvärmen nu ju! Tyvärr så sitter jag inne på gymmet och har tagit på mig ett extrapass den här fina lördagen när det är Göteborgsvarvet och allt! Men men, jag slipper ju svettas, folkmassorna och får ju faktiskt lite extra parra i plånkan istället ;)

Hur som så blir detta inlägg lite gott och blandat från min kamerarulle under den senaste månaden. Bilder från både Italien, och när Felicia var här och hälsade på över valborg och lite annat smått och gott så att säga.

Men låt oss börja med Italien, en sån härlig resa och så kul att få spendera lite tid med familjen! Vi var ju även där och träffade min kusin som bör i Terni och även hennes lilla dotter som är så sjukt söt! Vi var även i Rom över en dag och vad mycket fint det finns att se där. I övrigt så åt vi nog mestadels haha, kändes som att vi åt 1 gång i timmen minst, helt klart värt det dock för vilken god mat dem har! För att inte tala om glassen som är Duuuunder!

Sen har ju även Felicia varit här och hälsat på i några dagar, livets tjej alltså! Så skönt att ha kompisar som man fortfarande har bra kontakt med och riktigt roligt med trotts att man träffas sällan. Senaste gången vi sågs var på nyår så det var ju ett tag sen. Det vi gjorde när hon var här var väl mest att dricka haha, men det är ju kul att ha såna helger med. (Nu lät det som att jag inte brukar dricka men för att vara ärlig är det bara såna helger jag har typ haha)

Och sist men inte minst!!!

Jag och Nille har hittat lägenhet som vi flyttar in i 4 juni, hur kul är inte de!? Alltså jag är så taggad på att flytta till något "eget". Haha ja alltså Nille ska ju också bo där, men blir ändå en annan sak att bo med sin pojkvän än med en vän liksom. Sen är vårat förhållande väldigt nytt men lär bara säga att vi inte letade lägenhet för att vi kände det var dags att flytta ihop utan mer för att han vill flytta, jag vill flytta och eftersom bostadsmarknaden här nere är sjukt svår så är det enklare att hitta något tillsamman.

Så nu är jag så glad att det inte ens gör något att jag jobbar en sån fin lördag som denna. Utöver allt positivt som hänt så har jag även väldigt mycket planerat framför mig också. Nästa helg till exempel så åker vi hem mot koppis och öl-cuppen! Så kul och även härligt att komma hem till Kopparberg och Löa och träffa alla! Veckan efter de så åker jag upp till Örebro och ska springa vårruset och även fira Felica som fyllt 20. Jag kommer hem på söndagen och på måndagen flyttar vi in, sen så åker jag och mina underbara systrar till Grekland på Torsdagen. Efter de så är det bara 1 månad kvar tills Jag och Nille drar i väg till Bali i 3 veckor. Alltså hur underbar kommer inte denna sommar bli. Den har ju redan börjat med att ge oss kanonväder!

Gillar

Kommentarer