Så nu har jag alltså varit hemma ett par timmar efter ett fantastiskt skidläger i Lofsdalen, med go brädåkning men framför allt fantastiska Guds möten och att få dela allt med de närmsta vännerna. Jag önskar nästan att vi kunde stanna ett par dagar till. Vädret har varit underbart kallt men en fantastisk go pudersnö. BÄST AV ALLT!!! INGA SKADOR som krävde att vi behövde åka till sjukhuset eller liknande.

En sak som hände som jag vill dela med mig av är när jag är på väg upp med ankarliften för att ta ett sista åk. Så går jag av lite tidigare som man han säga med finare ord. En av ledarna kommer bakom och jag försökte hoppa på hennes lift men det gick alldeles för snabbt. Så jag står kvar där mitt ute i ingenstans och klockan var 5 i fyra och liftarna stänger 4 och vi skulle åka vid kvart över. Så jag knäpper av mig och börjar gå. Det jag inte vet är hur långt det är kvar. Jag ber till Gud att detta klarar jag inte själv i hopp om att Han ska ge mig ork att orka gå uppför backen, med Gud gör något annat för jag behöver inte vänta så mycket som 60 sekunder innan det kommer en skoter som kommer för att hämta mig. Så istället för att ge mig ork så fick jag en skoter att åka med. Det är helt fantastiskt och är så tacksam över att Gud var med för annars vet jag inte vad som hade hänt, vi var liksom själva i backen och inget annat hade hänt där så det kan inte vara något annat än att Gud skickade den skotern till oss. Vilket förresten var något jag har önskat att få göra (åka skoter alltså). Inte mer än bara detta så fick jag se människor beröras av Gud på ett fantastiskt sätt och hur alla höll om varandras ryggar att ingen var ensam utan man tog hänsyn till varandra. det var så mycket fantastik som hände denna resan. Vissa som inte har stått på ett par skidor åker svarta backar sista dagen och jag känner själv hur jag har utvecklas i min åkning. Såklart fanns en hel del goa vurpor många som körde off-pist och hittade en hel del träd som de ville krama eller chillaxa i... så varje kväll fick vi nominera dagens vurpa och vi hade då en hel del goa skratt och applåder. Själv hittade jag inget träd men fastnade i snön och det tog bara stopp och hamnade i en så kallad skalbagge ställning. Längtar tills jag ska åka till ÅRE om ett par veckor och såklart redan till nästa år.

På måndag är det back to reality och jag längtar verkligen inte men detta har givit mig så mycket och jag bara väntar på mer och mer av vad Gud har i mitt liv. Han har en plan för dig med Han har skapat dig och Han älskar dig mer än du någonsin kan förstå.

Här nedan så bjuder jag på en bild på mig själv i skalbaggeställningen (kan tillägga att det var inte lätt att komma därifrån) Don´t do off-pist barn. Skämt och sido, kör på men var försiktiga.

Puss och kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det bästa som kunde hända har hänt åran kära svensklärare har valt att låta oss läsa på valfri plats imorgon och våran samhällskunskapslärare ska ut och upptäcka världen på en hubbedupptäcksfärd. Vilket gör att efter vårat goa kvällspass som vi har haft idag är vi lediga och har äntligen vårat efterlängtade lov. Dock så fick vi en inte lika najs uppgift under morgondagen och lovet vi ska alltså läsa 40 sidor till efter lovet vilket kanske inte verkar mycket men det är fett komplicerade frågor till och jag kommer ju vara i backen stora delar av dagarna och kvällarna kommer man vara fett mör i kroppen och bara vilja hänga med sina kompisar. Blir skönt med en ledig dag imorgon så att man kan få gjort så mycket som möjligt.

På agendan imorgon (kommer säkert tillkomma mer)

* Tvätta en himla massa

* Duscha och bli fräääääääsch

* Packa så mycket som möjligt

* Bli klar med stora delar av gymnasiearbetet

* På på en lång prommenix (vi har ju lixom fortfarande stegtävling)

* Fixa en riktigt sjudundrande bra lunch till en skoluppgift(går man restaurang så gör man)

* Läsa då en himla massa i svenska boken

* STÄDA mitt rum (alltid så himla skönt att koma hem till ett rent och nystädat rum)

Så det finns en del hel som behöver göras imorgon och kommer såklart uppdatera er mer om det.

Förresten har du läst eller sett filmen "Den store Gatsby/The great Gatsby?" Om ja vad tycker du?


Puss och kram

Likes

Comments

God morgon eller snarare god förmiddag

Idag så börjar jag skolan kl 14:50 för att kör ett kvällspass med servering. Kommer bli skönt att ÄNTLIGEN få köra kväll igen. Long time ago. Dessutom så ska jag inte servera utan vara Hovis (hovmästare, inte såsen) så jag slipper trancha anka framför gäst jäj..

Sitter just nu och har skrivit en liten packlista och sitter och skriver vad jag behöver göra med gymnasiearbetet innan jag åker till fjälls. Kommer bli så najs att äntligen komma tillbaka till backen och bara njuta lite av lajvet. Därför kommer jag inte hinna blogga så mycket under kommande vecka hoppas ni förlåter mig men ska förhoppningsvis hinna ta en himla massa bilder för att gottgöra det. Kan ju hända att jag slänger upp ett och annat inlägg under veckan men räkna inte med det. Men innan jag åker har jag en himla massa gött att göra och det är nog bäst att börja så snart som mjöligt har en svenska grej till imorgon också som jag måste hinna bli färdig med.. Men är otroligt taggad på lov nu!!

Om du inte har lov eller får lov imorgon hang in there you can do it!!

Puss och kram

Likes

Comments

Så idag är det alla hjärtansdag och jag firade det med att fira min granne som har flytt år med att köra i vår nya bil då jag inte visste vad personen i fråga önskade sig vet att personen är en stor bil och andra fordonens fantast så tänkte att det var en bra idé och responsen jag fick var fantastisk... plus att jag shoppade på Överby och blev så förvånad över en tröja bild nedan sååå snygg och för endast 30 kr ÄLSKAR JUNKYARD!!! Plus att NETFLIX levererade med en ny säsong av GREENHOUSA ACADEMY som jag älskar. Dessutom så fick vi reda på vilken bok vi ska läsa i svenskan och är ganska taggad på den (The great gatsby) som en mening var med i GREENHOUSE vilket sammanträffande.

Mammsen gjorde även en Valentines middag för familjen det var mysigt!

Varesig du delar dagen med en partner, familjen eller katten, hunden eller annat husdjur, Netflix eller vad det nu är så hopps du får en toppen kväll och du är älskad!! Love dig!!

Puss och kram

Likes

Comments

Gårdagen började med ett stenskott i rutan!!

Igår var en helt okej morgon fram tills jag fick ett stenskott i rutan (jag har då precis bytt framrutan)

Vi gjorde gluten och mjölkfria semlor (helt okej ändå) även om våran grädde dog. Den var jättefin när jag lade den i en spritspåse men sedan vart det som ovispad grädde igen. Efter det hade vi snack om studenten så himla kul. Vi satt och asgarva och fick gjort så himla mycket. Det är våran klass vi har hur kul som helst och får gjort hur mycket som helst.

Aja lämnade in bilen på eftermiddagen för att laga stenskottet och försäkringen täckte lite tror jag aja skulle behöva betala 100 kr själv men jag var där så nyss så dom bjöd mig på det och det gjorde min dag. Mina bästisar på glaslagningen. Det gjorde min dag!

Igår var det träning också som också var så himla kul och våran tränare är verkligen så bra!!

Galet oklart inlägg men så ska det vara ibland

Puss och kram

Likes

Comments

Ingen söndagsångest här inte.

* Kalkylen och inköpslistan för gymnasiearbetet är inlämnad ✓

* Mitt argumenterande tal och Keynote/powerpoint/presentation är också inlämnad ✓ (bara talet kvar)

* Typ fixat praktik plats ✓

Känns i alla fall så himla gött att kunna känna sig lugn och ingen stress än i alla fall, skolan börjar imorgon igen efter helgen men snart är det lov och då kan jag äntligen pusta ut (nästan) vi har ju vårat gymnasiearbete vecka efter lovet så helt lugn kan jag inte vara.

Skulle egentligen varit ute och gått idag men jag somnade lite istället vilket var väldigt behövligt ångrar ingenting, men kan gå ut och promenera på onsdag istället för då har vi kort dag. Förhoppningsvis så kanske vi får boken vi ska läsa i svenskan också och att man kan få läsa hemma istället för att åka till skolan och göra det ;) (rebell)

Hoppas ni får en bra vecka vare sig om ni har lov eller inte. Jag kommer åka sidor på lovet v. 8 kommer du? eller vad gör du på dina lov? Har du lov?

Ha de gött!

puss och kram


Likes

Comments

Idag hade vi en ledig dag vilket genererade i en promenad på ca 2 timmar GO stegtävlingen och ett totalt misslyckat brödbak. Men också ett varmt bad med NETFLIX! Har inte mycket att berätta om denna dag mer än att den var mer än välkommen och behövd. Jag har så mycket på helgerna att man inte hinner ta en hel dag och bara vara ledig vilket jag verkligen behövde. Även om jag gör lite uppgifter också men att få göra dem på kvällen (när man orkar och känner för det) är så himla skönt man har inga måsten och ingen stress även om uppgiften som jag sitter med nu ska vara klar på måndag och vi fick den i fredags.

Men imorgon kör vi gymnasiearbete vilket kommer bli så himla skönt att förhoppningsvis få gjort hur mycket som helst och bli näst intill klara. Vilket vi verkligen behöver. Ska även försöka hinna med och ringa en del samtal imorgon men vi får se vart dagen tar oss och får se vad som händer men har en hel del sker på agendan imorgon och hoppas på att få gjort så mycket som möjligt.

puss och kram

Likes

Comments

God kväll, god kväll!!

Hoppas alla har haft en bra vecka och en bra helg och är taggade för en ny vecka, vet dock själv inte om jag är det har varit seg hela veckan och behöver verkligen lite lov men det är hela 2 veckor dit... Men det är snart, snart, snart och då ska jag åka skidor jäj!!

Men vi har iaf börjat med en stegvtävling alla klasser på RL och självklar vill vi vinna men jag har inte riktigt hunnit gå så mycket i helgen då det har varit sena kvällar och då har man sovit länge och en till anledning är ju att jag har sovit ett par timmar nu på eftermiddagen men det får jag ta igen nästa vecka.

I våran gymnasiearbetet börjar vi äntligen närma oss ljuset och det känns så fantastiskt. Men ett tips är att inte jobba i en grupp såvida du inte har medlemmar i gruppen som är lika engagerade som du. För antingen kommer det sluta med att du gör allt eller tvärtom. Jag vet hur det är att vara skoltrött men gymnasiearbetet är slutet av gymnasiet och får man inte godkänt på det så får man ingen examen då får man inte ta studenten och det är ju jättesynd om man har lämnat i 3 år. Men du ska inte köra på tills du stupar.

Jag vet själv att jag gör alldeles för mycket och jag bara kör på igenteligen borde jag ta och lugna ner mig men också inte för jag känner inte att det är fel det jag gör. Men ta tid till dig själv och sög "ja" till det du orkar med. Men jag lägger mina tyngder hos Gud så att jag orkar vara ett ljus här på jorden för Hans rike.


Puss och kram

Likes

Comments

JESUS LOVES YOU MORE THAN YOU KNOW AND MORE THAN YOU POSSIBLIE CAN UNDERSTAND!!


För att han är störts av allt och har all makt i himelen och på jorden. Han som skapade himelen och Han skapade dig och älskar dig! När han skapade dig så skapade han något unikt och med ett syfte.

You mattet!!! Don’t you ever forget that!!

Störst av allt är kärleken och den största kärleken är den som Gud har för dig!!

Puss och kram 

Sov gott, dröm sött och njut av livet!

Likes

Comments

Jo för att när jag får vara nära Honom som har skapat allt känner jag mig trygg oavsett hur min omgivning ser ut och att man alltid har någon som finns där. Dessutom så kan han göra allt och jag har själv sett och varit med om saker som aldrig skulle hända om det inte vore för Gud. Den kärlek får man ingen annan stans. Dessutom gemenskapen med andra kristna. Så fort jag lämnar allt till Gud märker jag att Han är med och när jag ger Honom mitt liv. Det är Inte i oss själva för själv hade jag aldrig klarat av livets tuffa slag men gebom Honom får jag mig kraft!

Vad är meningen med att vara kristen?

Den gemenskapen som man får med andra kristna kan man inte få någon annan stans ifrån. Allt få läsa Guds ord och se att Han är på riktigt genom allt som händer i vardagen och att Han är trofast! Genom Kristus får vi evigt liv tillsammans med HERREN. Genom Jesus Kristus får vi förlåtelse för att han dog för våra synder för att vi ska få leva tillsammans med HONOM i evighet!!!

Han älskar alla lika mycket och ingen är mer kristen än någon annan, antingen så är man kristen eller så är man det inte. Så är du kristen är du Guds barn och behöver inte jämföra dig med någon annan för alla har olika gåvor och uppgifter som Gud har lagt ner i oss och han väntar på att få använda dig på det sättet du är till för.

Han vann över döden för dig!!!

Puss och kram

Likes

Comments