Veckans Instagrams

Postad i: Veckans Instagrams

.

OUTFIT-GRAM

Fastän att alla i denna bild klär sig otroligt snyggt, kan jag inte hindra mig själv från att bli lite extra förälskad i de skimmeriga silver byxorna. Party-pants 2.0!


.

JOKE-GRAM

"Varför ser mitt hår alltid okej ut, precis innan jag behöver tvätta det?"


.

INTERIOR-GRAM

Jag själv skulle inte bosätta mig i ett hem fullt i retro, däremot så får jag så mycket inspiration av det! Färgkombinationer, material och förslag på möbler!


.

DETAIL-GRAM

Plast har varit en av årets största trender och jag vet många (inklusive mig själv) som nästa skulle kunna döda för att lägga beslag på en sådan här väska från Chanel! En sak är säker och det är att man slipper rota genom hela väskan för att finna det man vill ha ;)


.

TRAVEL-GRAM

Att befinna sig på en strand utomlands, lockar alltid! Oavsett om det fint väder hemma eller ej! Att åka till Mexico med sin bästa kompis är också en dröm. Äta äkta tacos och säga "¡Hola!" och låtsas att man kan flytande spanska (fastän att det är det endaste ordet man kommer ihåg).


.

FOOD-GRAM

Ser inte detta drömmande gott ut? Det är precis sådan här mat som jag lir sugen på när det är sommar. När det är kokhett ute och man bara vill ha något fräscht och enkelt... men skålart fortfarande super smarrigt!


.

BEAUTY-GRAM

Om det är något som jag har lagt mycket pengar på i år, så är det skönhetsprodukter, samt smink. Jag vet inte hur många tusenlappar jag har spenderat och kanske är det bra det. Åtminstone har det inte varit pengar i skön, då jag faktiskt har märkt av en otrolig förändring!


.

WANTIE-GRAM

Allting som Jeanne Damas bär och har på sig, är alltid (jag upprepar; ALLTID) super-snyggt! Jag hade alla dagar i veckan, bytt garderob med henne... speciellt när jag såg denna underbart söta baddräkt som hon bar på i bild i veckan. En vit liten skapelse med vackra prästkragar.


.

SUMMER-GRAM

Det här påminner mig verkligen om svensk sommar; att ligga på en brygga vid vattnet och sola! Det enda man har med sig är en handduk och en flaska vatten + sin bästa kompis förstås!


Kram

Gillar

Kommentarer

Prenumerera