Trendspaning

Postad i: Kläder & Trender

ORANGE IS THE NEW BLACK

1. 

Kanske tänker ni likt som mig, det första ni gör på Netflix serien som har blivit en succé, eller kanske det i era ögon är susande brandbil som ni ser framför er när ni kollar på dessa outfits. Det kvittar vilket, bara det är färgen orange som står i fokus. Mer lysande än ett stoppljus och starkare färg än solen!


CROCS WITH STONES

2. 

Från Gucci skor till foppatofflor, ja det är en stor skillnad. Jag vet att jag har skrivit om dessa någon gång tidigare och hur jag då nämnde att det bara fick mig att tänka på när man var liten och jag kan erkänna, det får det fortfarande mig att tänka på. Jag har dock börjat tycka att de är något snygga, till och med coola. Man kan väl säga att jag har börjat vänja mig vid tanken att dessa plastiga skor, med stenar som egentligen inte alls hör dit, skulle kunna vara något jag skulle kunna ta på mig. Vad säger man, naturen möter den industriella fabriken!


KHAKI / SAFARI 

3. 

Bruna toner, raka former, skjortor och tofflor - det är även det något man har börjat se mer av. Tänk dig att du ska ut på safari i Afrika eller att alla dina kläder har hamnat i en lerig vattenpöl, haha! Det ska vara naturligt med råa material. En scarf runt halsen är en perfekt accessoar och det skulle även hatten vara!


STATEMENT WAIST BELTS 

4. 

Visa dina former, framhäv din midja, få fokus att hamna centrerat i din klädsel med ett stort, ja nästan gigantiskt, skärp. Det bryter av så din klänning som tröja och kan få det sötaste och gulligaste plagget att bli något tuffare. Jag skulle dock inte säga att det är en accessoar att ta om man ska på gourme middag. Jag kan bara tänka mig vilken katastrof det skulle vara med en svullen mage och detta skärp över! Fy..

Kram

Gillar

Kommentarer

Prenumerera