THE BOOTS GUIDE W17

Postad i: Veckans Stilguide

THE TUBE-SOCK BOOT

En sko som minst sagt sitter på och som markerar dina vrister, är denna ovan; "Strump-skon" som jag kallar den. Den passar otroligt bra att bära till både en kjol och ett par kick-flare/ avklippta jeans, men ett par lång-byxor skall undvikas.


THE COW-BOY BOOT

Cow-boy trenden kommer att slå på stort nästan år, men redan nu kan man spana in de kända cow-boy bootsen som ger lite tuff karaktär, oavsett vilket klädsel du bär. De skall vara raka och aningen breda i sin modell, spetsig framtill och formad som "ett ihåligt taco-skal" i öppningen (titta på bilden om ni inte förstår). Våga köra på färg och mönster, så är du i mål!


THE SQUARED HEEL BOOT

En fyrkantig klack och fyrkantiga spännen - visst påminner det en aning om 70/60-talets retro skor... fast med en modern touch såklart! Dessa två detaljer tillför en elegant och mer proper look som fungerar perfekt till en kostym-look på kontoret, men (det finns alltid ett men), om du istället satsar på ett par avklippta jeans och en vintage t-shirt med tryck, får du istället en sko som till helheten kan uppfattas som till viss del punkig!


THE SPARKILING BOOT

Glitter och glamour, säger jag med glädje när jag tittar på dessa fantastiska stövletter. Det silvriga kristall-liknande glittret ger en viss "framtids-vibe", nästan som om man skulle ut på en rymdresa och det är ett faktum att det var Chanels modevisning i våras, som la grunden för denne trend. Kanske är det också därför som även en hel del klädesplagg kommer att präglas av glitter, paljetter och festliga detaljer, i vår!


THE KITTEN-HEEL BOOT

Vill du bära klack, men känner att du inte ens kan gå en meter i det utan att trilla omkull och vricka fötterna - ja, då är denna sko något för dig! Den ytterst lilla klacken, ca. 2/3 cm, är en perfekt detalj för att få bootsen att bli något festligare, men ändå fungera till vilken vardags-tillställning som helst!


THE PATENT-LEATHER BOOT

Blankt läder, som jag från en början tyckte påminde om sopp-påse material, är något som synts på allt från kappor, byxor och väskor. Jag måste ändå säga att jag föredrar skorna, då vi alla nog vet hur roligt det kan låta när man tillexempel går i ett par byxor i samma material. "schcekb, shehehsj, kejshcb" låter det typ, haha!


THE COMBAT BOOT

Ett par riktigt rejäla boots som blir en punkig detalj, är dessa combat-boot! Antingen går då all in på punk-temat och stylar med mörka plagg med hål och tryck, eller så letar du upp en söt klänning, för att istället skapa en look med kontraster. Valet är ditt, men oavsett vad, är det lika snyggt!


Kram

Gillar

Kommentarer

NellaAiko
NellaAiko,
Sjukt bra inlägg 💕💕💕
nouw.com/nellaaiko

Prenumerera