Screen shots Lately

Postad i: Shopping-Basket, Wednesday Inspiration

JOSEFIN OCH VANJA

Det var faktiskt ur just Vanjas och Josefins podcast som jag först höra om denna roliga ide till blogginlägg: nämligen att dela med sig av ens senaste skärmdumpar från mobilen. Att ta en screen-shot är ofta mitt sätt att komma ihåg någonting. Antingen något jag vill köpa eller något jag vill göra! Ibland bara något som inspirerar mig!

Ni hittar deras podcast här!


TATUERING

Ni vet när man sitter och scrollar på instagram och plötsligt fastnar med blicken på en särskild bild... det var det jag gjorde på denna! Jag tog en skärmdump och nu, några veckor senare, har jag bestämt mig för att tatuera just en sådan!

VEGANSKT RECEPT

I vardagen är det så lätt att man ständigt lagar samma typ av mat. För min del är tillexempel falafel och quinoa, samt indisk linsgryta standard! Därför gäller det att direkt spara ner ett recept om det ser gott ut + är enkelt! Ett recept på vegansk taco med buffalo blomkål, var det senaste jag blev riktigt sugen på att testa, så nu är det bara ingrediensers som saknas!

Ni hittar receptet här!RESTURANG FLOWER BURGER

Om bara några veckor drar jag till Rom och därför blev jag väldigt exalterad när jag fann detta fräcka ställa på Instagram: ett vegansk hamburgarställe i just Rom med något så fancy som bröd i olika färger! Dit kommer jag garanterat att gå!

24K GULD HIGHLIGHTER

Att finna nya bra sminkprodukter tycker jag an vara riktigt svårt. Det finns liktsom nästan för mycket på marknaden. Därför tar jag väl vara på alla tips jag får via internet. Denna highlighter från Peter Thomas Roth, är mitt senaste fynd som jag skall beställa hem så fort som jag får pengar och det sjukaste av allt: den innehåller 24k guld! Snacka om en lyxig sminkprodukt!


HÅROLJA FRÅN GISOU

På tal om skönhetsprodukter, så är även denna holja från Gisou, en produkt som velat ha länge. Skaparen av märket är influensen Negin Mirsalehi och det som gör hennes produkter så speciella är att innehåller honung från hennes pappas bi-farm!

NIKE SKOR

Länge har jag varit på jakt efter ett par coola och bekväma skor. Ett par skor som inte ger skoskav så fort man använder dem och som samtidigt är riktigt snygga. Dessa från Nike fann jag på nätet häromdan och jag är lite sugen på att åtminstone beställa hem dem för att testa hur de känns!

VINTAGE BUTIK

Ytterliggare något jag vill besöka är denne lilla vintage butik i Köpenhamn "Lot#29", som jag också fann på instagram för drygt en månad sedan. För mig har det nästan blivit lite av en tradition att åka till Köpenhamn varje sommar, så självklart skall jag göra det i år igen och då blir det nog minsann en sväng förbi här!


ON THE LOW - TOVE STYRKE

Min sista skärmdump tog jag när jag skulle tipsa min kompis om en bra låt... och ja, ni ser ju vilken det blev! Tove Styrke tycker jag överlag är en riktigt cool artist och jag har fortfarande minnen från när hon var med på Idol när jag var liten och jag satt hemma i soffan och röstade på att hon skulle vinna!

Kram

Gillar

Kommentarer

ayyah
ayyah,
Fint inlägg! Kolla gärna in min blogg har även en veckans blogg igång
nouw.com/ayyah
wilsoon
wilsoon,
Haha vad sjukt! Screenade också den tatueringen när jag var inne på instagram och tänkte ”Den ska jag tatuera in i framtiden.”. Den är verkligen så fin!!
nouw.com/wilsoon
LovisaBriggert
LovisaBriggert,
Ja, visst är den så söt! Tycker absolut att du ska tatuera den du med 😊
nouw.com/lovisabriggert

Prenumerera