Q/A

Postad i: Vardag

Kan du visa dina favorit kläder och skor?

oj, jag vet faktiskt inte riktigt vilka kläder och skor som jag har som favoriter, utan gillar faktiskt det mesta jag har. Jag köper nämligen bara sådant som jag vet att jag kommer att gilla och vilja använda så jag är lika nöjd med alla de saker som jag har, det blir då svårt att välja just några särskilda plagg som jag gillar extra mycket.

Vart har du redigerat hedern? Väldigt fin!

Åh tack. Hedern har jag redigerat i programmet Adobe photoshop Lightroom som man laddar ner på datorn. Programmet tycker jag själv är riktigt bra då det är väldigt enkelt att hantera och förstå, dock så kostar det pengar, runt 1200 kronor, vilket är rätt mycket pengar men som programmet är värt.

Har du några tips på hårprodukter eller tekniker när du lockar ditt hår?

Jag använder mig faktiskt inte utav så särkilt mycket hårprodukter utan endast vanligt schampo och balsam, samt ett nashi hårsprej som ger värmeskydd till håret och dessutom ger näring så att håret inte blir lika slitet lika fort. När jag sedan lockar mitt hår så försöker jag göra långa stora lockar/vågor istället för att göra små täta lockar och använder mig då utav en plattång som jag långsamt lockar håret med. Det är svårt att förklara exakt hur jag gör, men kan säkert någon gång visa i en video.

Kan du ge tips på bloggar du läser varje dag?

Jag läser faktiskt runt femtio bloggar varje dag så det är lite svårt att säga ett par få som jag verkligen gillar och läser, men jag läser framförallt olika modebloggar, tillexempel Kenzas , Nicole Falcianis, Chloe Schutermans, Josefin Dhalbergs och Lisa Olssons bloggar. Deras bloggar är de bloggar jag verkligen följt ett tag och jag tröttnar aldrig på att läsa dem.

Vad använder du för smink vardagligen? Vad har du för märken på dina sminkprodukter?

Det är väldigt olika från dag till dag på vad för slags smink jag använder vardagligen då det beror på om det är sommar eller vinter, om jag är trött eller pigg och hur mitt klädval ser ut. Ibland sminkar jag mig nämligen inte alls medan jag ibland fixar både ögon, hy och läppar. Det beror alltså på hur jag ser ut och känner just den dagen jag sminkar mig. Men några sminkprodukter som jag använder mig av när jag sminkar mig är Chanels matta puder, Isadoras bronser, Cliniques blusher och Max factors eller diors mascara. Dessa produkter tycker jag alla är väldigt bra och de är alla enkla att använda. 

Kram

Gillar

Prenumerera