Q/A part 2

Hur gjorde du när du blekte dina tänder med gurkmeja, punk för punkt;)<3

Jag hällde upp lite vatten i ett glas (ungefär 2 matskedar) och la sedan i gurkmeja (typ 1 matsked). Jag blandade runt en aning och sedan borstade jag bara som vanligt med gurkmejablandningen. Efter det så borstade jag dessutom vanligt med vanlig tandkräm för att få bort gurkmejans gula färg.

Kan du tipsa om vinterjackor och kappor? :) så man kan beställa, och helst inte över för dyrt.

Ja, absolut! Jag ska försöka fixa ett sådant inlägg som kan komma upp i slutet av denna veckan eller nästa, så håll utkik.

Är du en kreativ person? Vad är din största dröm inom bloggandet?

Om jag är en kreativ person, det är rätt svårt att svara på. Jag har dock alltid fått höra att jag är kreativ då jag både är rätt idérik och har någon form av talang att rita osv. Men sedan vet jag inte om jag själv anser mig så kreativ. Sedan min största dröm med bloggandet, ja det skulle nog vara att kunna nå ut till människor med den och självklart få fler läsare.

Om du fick en önskan, vad skulle det vara då?

Jag skulle nog önska mig att jag som gammal kan säga att jag är fullständigt nöjd med mina val i livet osv. Jag vill nämligen som gammal känna att jag inte skulle kunnat leva mitt liv bättre än vad jag gjort.

Vad vill du bli för något(yrke) intressen? Vilken linje går du på?

Jag skulle vilja arbete med någon inom design och gärna ha ett eget företag. Jag skulle kunna tänka mig att inreda eller ha ett eget märke med både kläder, produkter och inredning, kanske arkitekt. Just nu går jag på högstadiet i åttan så jag har ingen speciell linje, dock så skulle jag vilja gå teknik på gymnasiet.

Bloggförebild? Isåfall vem?

Mhm, jag skulle nog svara Kenza eller Blondinbella då de båda verkligen har lyckats med bloggandet och så här i efterhand skapat upp egna företag utifrån det. 

Kram

Gillar

Kommentarer

jenniferjansson
jenniferjansson,
Funkar det att bleka tänderna på det sättet?:D
nouw.com/jenniferjansson

Prenumerera