Pernille Teisbaek X Malene Birger

Postad i: Kläder & Trender


Vi känner igen henne som kvinnan med alltid cool stil, kvinnan som rockar som instagrammare och influenser, samt so kvinnan som nyligen fått sitt första barn och som har skrivit en bok vid namn "Dress Scandinavian". Namnet bakom denna kvinna är inget mindre än Pernille Teisbaek och i veckan lanserades det att hon i vår kommer att släppa en kollektion tillsammans med By Malene Birger. Passande, då de bägge härstammar från Danmark. Så här säger Pernille själv om samarbetet:


"Jag har valt att utveckla några av mina favoritplagg från Malene Birgers spännande silhuetter och göra dem något mer minimalistiska i utformningen. Jag kommer även addera en lekfull twist när det gäller kontrasten mellan maskulint och feminint"


Kollektionen kommer att släppas i januari nästan år, dvs 2018 och nedan får ni en liten inblick i vad som kommer att erbjudas! Vem är lika exalterad som jag över vad detta samarbete vill komma att erbjuda?


.

TOPP 9 FRÅN MALENE BIRGER


Nedan listar jag mina topp nio favoriter från Malene Birger som finns att köpa i butik just nu. Många kanske endast associerar märket med elegant, stilrena och enkla plagg, men visst kan man även finna riktigt härliga och färgglada godbitar som kommer att lysa upp i garderoben som en smällkaramell!


Kram

Gillar

Kommentarer

Prenumerera