November favoriter

Postad i: Månadens favoriter, Veckans Beauty-Guide

1. Batanun knäcke från Pyramid med Solros, Pumpa & linfrön- har vart en favorit länge, men under denna månad vet jag inte hur många sådana här paket jag stoppat i mig. Det är det perfekta snacket att äta när man är lite sugen på något eller bara vill ha något enkelt upp till maten.

2. Lush, Mask of Magnaminty - Denna mask vet jag att väldigt många har som sin favorit och det är också därför som jag själv köpte den. Jag känner mig alltid så fräsch efter att jag använt den och min hy har faktiskt vart förvånats värt fin efter jag började använda den.

3. Pernillas Praliner - Denna bok är en av mina favorit bakböcker och såhär när det börjar närma sig jul och man kan vara inne och baka är denna absolut den som åker fram i första hand!

4. Foreo, Luna - är en liten rengöringsmaskin som jag tidigare inte riktigt har klarat av då jag känt mig yr när jag använt den. Men nu efter att fått reda på att den går att ställa in på olika vibrationer och dessutom läst mer om hur man kan och ska använda den, har jag faktiskt börjat använda den mycket mer och jag tror att den är en av anledningarna till att min hy känns renare än vad den brukar.

5. The Balm, Nude Tude - Denna palett kan jag inte låta bli att välja som en favorit då färgerna är så härligt juliga och bra att blanda ut. Jag har redan använt den flera gånger och är ett tips till alla som letar efter en ny ögonskuggs palett!

6. Ren, Cleansing Milk - Jag har alltid använt mig av sminkbortagningsmedel för at ta bort smink, men när min sminkbortagning tog slut testade jag denna och jag måste säga att den faktiskt fungerar bättre. Dessutom sliter den inte lika mycket på huden och svider inte i ögonen så ++ till den!

Kram

Gillar

Prenumerera