JAG LISTAR MINA JUST NU BÄSTA YOUTUBE FAVORITER

Postad i: Veckans Lista, YOUTUBE

SONG OF STYLE

Om du gillar kläder och trender, ja då är denna kanal något för dig! Aimee Song (som skaparen bakom kanalen heter) bjuder på allting från glamorösa bloggar från Fashion Week i Paris, till mumsiga och enkla recept att göra hemma!


.

CAITLIN SHOEMAKER

Låt dig inte luras av efternamnet "Shoemaker", jag kan lova dig att kanalen inte handlar det minsta om att tillverka skor. Istället är det mat som står i fokus! Allting hon lagar är vegansk och förutom att hon bjuder dig på mumsiga recept, får man även se matdagböcker, samt roliga mat-challenges.


.

TANYA BURR

En riktig feel-good kanal är Tanya Burrs! Jag har följt henne i så pass många år så att hon på. riktigt känns som en kär vän, men jag vet även att personer som precis har börjat kika på hennes videos också har svepts in i hennes underbara personlighet. Kanalen går under kategorin livstil och man får därför se allting från matvideos till vloggar och skönhetstips!


.

TATI

Gillar du skönhet och smink - ja, då är denna kanal helt klart något för dig! Med uppdatering fem gånger i veckan bjuder Tati på allting som du behöver veta inom ämnet. Hon testar knasiga produkter, jämför lyx och budget, berättar om sina favoriter och recenserar sådant som hon har testat!


.

ROMEE STRIJD

Många kanske känner igen Romee från Victoria Secret, men vet ni var? Nu har hon även blivit med youtube kanal... eller det är först nu under de senaste månaderna som hon verkligen har kommit igång med den. I hennes videos får du hänga med på resor, se verkligheten bakom modellande, samt ta del av en hel del mode!


Kram

Gillar

Kommentarer

Prenumerera