irriterad på att vara irriterad

Postad i: Vardag

"Toppen!" tänkte jag. "idag slutar jag tidigt och eftersom det ska bli sol kan jag gå ner på stan när jag kommer hem". Problemet var bara att när klockan väl blev ett och jag kunde lämna den trista och gråa skolbyggnaden, så började det ösregna. Inte bara droppa sådär lite som det gör när det duggar, utan på riktigt ös-ösa! Fy! Blä och usch! Som att inte det var nog så känner jag mig på riktigt sur-humör idag. Kan ni också göra det ibland? Ni vet när man typ blir irriterad på allt och alla och sedna bli man ännu mer irriterad på att man är så irriterad. Hur många "irriterade" blev det där egentligen?

För att pigga upp mig på lite bättre humör lyckades jag i all fall gå ner till Lifebutiken och köpa Hannah och Amandas vitamintabletter som jag efter att ha lyssnat på fredagspodden inte kunde låta bli att vilja lägga beslag på. Om de är så bra som de låter eller ifall jag bara väldigt lätt faller för reklam - ja, det får vi vänta och se!

Efter att nu ha svalt en minst sagt gigantiskt "hers" tablett sitter jag nu som en äldre tant och läser min bok och kollar ut på regnet. Det enda som sakans är en katt som skulle smeka mig runt benet och ett par stickor, så skulle jag verkligen känna mig som en 80årig dam. I alla fall är min bok hysterisk roligt. Lena Dunham, säger jag bara! Så inspirerande!

Kram

Gillar

Kommentarer

xplodera
xplodera,
åh, kan du inte skriva vad du tycker om herbs, om du märker någon skillnad i ditt mående när du ätit första burken? din blogg är verkligen FANTASTISK. vilka är dina favoritbloggar??? skulle så gärna vilja hitta fler som är i samma stuk som din. kram!
nouw.com/xplodera
LovisaBriggert
LovisaBriggert,
Nämner tack, så roligt att höra att du tycker den är bra! Vsst kan jag skriva om hers när jag har använt upp burken och om du kikar in senare ikväll så kommer ett inlägg på de bloggar som jag inspireras mest av! Kram
nouw.com/lovisabriggert

Prenumerera