Healthy sunday

Postad i: Vardag

Tidigt imorse gick jag ut på en lång powerwalk ut med havet, vilket verkligen vart skönt. Det är sällan som jag klockan sju på morgonen känner att jag måste gå ut så som jag kände imorse och eftersom det regnade hela natten var det verkligen en skön fuktigt luft. Dessutom sken solen ute i horisonten vilket gjorde promenaden helt perfekt. Jag tror faktiskt aldrig jag njutit så mycket utav en promenad som jag gjorde idag. 

 

När jag sedan kom in, en aning kall, tog jag mig en varm skön dusch med både ansiktsmask och hårinpackning. Det är sällan som man gör både och så det blev extra lyxigt idag. Bättre blev det dessutom när jag gjorde en god lyxig smoothie med både hallon, mango. banan och apelsin i. Super gott! 


>

En hemmaagjord pastasallad passade därefter perfekt till lunch och hur gott är inte det? Jag älskar verkligen hur fräscht det smakar och hur enkelt det är. Det har vart en helt underbar början på denna söndagen och jag ska nu bara fortsätta med att lyxa och ta det lugnt, för vad annat ska man göra när man har ett stort hus ensam för sig själv, haha! 

Kram

Gillar

Prenumerera