Från Göteborg till Stockholm

Postad i: Vardag, Resor


Godmorgon! Idag är det nyårsafton (!!!!)! Ja, det är sista dagen på 2017 och imorgon är det år 2018. Sjukt - JA! Som en liten tradition befinner jag mig i Stockholm på hotellet Villa Källhagen, mitt på djurgården och jag måste ändå säga att jag känner mig riktigt hemma, haha!


Nytvätttade hotell-lakan slår mycket...... och det gör även hotellfrukosten med egenpressad juice!Såklart var det första jag gjorde att provsitta hotellsängen! Den fick godkänt ;)


En snabb koll på Vogue, samt te och vindruvor.. en perfekt start på morgonen, eller hur?Detta var sista-minuten lunchen igår när vi kom upp till Stockholm. Klockan var tre och hela min familj var vrålhungriga! Därför blev det en dyr, men god lunch på hotellet!Till kvällen passade jag på att gå ner till Paradiset, en ekologisk mataffär på Östermalm! Bland annat fyndade jag mitt favorit knäckebröd med honungsmûsli från Kung Markatta, som av någon anledning har slutat säljas i Varberg.Här kommer också lite bilder från när jag var i Göteborg med Stella i fredags! Häftig spegel inne på monki, va? Tänk att ha en sådan vägg hemma...Inne på WOS hittade vi både solglasögon som var rena drömmarna! Trendiga, roliga och aningen galna.. så som vi är med andra ord ;)


Kram

Gillar

Kommentarer

Sigg2
Sigg2,
åh vart är byxorna ifrån, de blåa med rödvita ränder? 😃

Prenumerera