den ultimata fishnet guiden

Postad i: Kläder & Trender

Det kanske varken är den mest praktiska kjolen att hitta eller att använda, men i all fall står det klart och tydligt STATEMENT framför den. med en längre skjorta över, som den på bilden, kan jag inte låta bli att tycka att det är coolt. Dock så får man nog sy en själv eller gå ner till hamnen och fråga efter lite fisknät, för att själv kunna få en sådan!

En tröja i nät - ja, det köpte jag faktisk till mig själv för många herrans år sedan. Trot att jag var tolv och ville se lite tuff ut. Jag har den dock kvar och det är jag glad över för nu är det riktigt snyggt att bära en sådan här tröja över eller under en t-shirt med tryck, en skjorta eller varför inte en snygg spetstopp! Dessutom är det en perfekt tröja att ha över bikinin i sommar!

Att markera midjan har länge vart ett bra knep att ta till sig om man vill få fram sina former och kanske är detta det nya sättet att göra det på. Låt dina nätstrumbyxor gå över byxkanten och stoppa in tröjan. Du kanske kommer få frågan "har du tagit på dig tröjan först eller och glömt ta den när du tog på dig strumpbyxorna?", men du kommer i alla fall se ut som flera av de heta stilikonerna just nu gör!

Om du inte riktigt känner för att göra som bilden ovan, är det här ett enklare alternativ. Låt strumbyxorna bara tala för sig själva genom att matcha dem tillsammans med ett par shorts, en kjol, ett par kortare byxor eller en klänning.

En snällare variant av att ha fishnet på benen är att köra på strumpor istället. Det passar till alla typer av skor och det kan till och med få de eleganta klackarna att bli aningen punkiga! Och var inte rädd för att det ska gå sönder, som ni ser på bilden ovan, blir det nästan ännu coolare!

När jag ser en sådan här väska tänker jag direkt på de där påsarna som frukt ibland kan ligga i, i mataffärerna. Ni vet de i mjuk plats.. Hur som helst är denna väska verkligen en sådan slit och släng väska som alla egentligen borde ha hemma liggandes. Den är enkel att vika ihop så att den inte tar någon plats, du ser igenom den så att du vet vad som finn i och den är rymlig vilket gör att du både kan ha skolböcker i den och gå och handla mat med den! Sedan får vi ju inte glömma att den dessutom är väldigt snygg!

Sist men inte minst, det jag nog i alla fall har sett mest av; fishnet strumpbyxor under slitna jeans. Förutom att det ger mer karaktär till byxorna du bär, så är det en liten räddning för oss bleka scandinavier så här års!

Kram

Gillar

Prenumerera