Best street style - London fashion week AW18


Fastän att det är mitt i vintersäsongen, kunde man ändå skymta några riktigt sommrika looks under modeveckan i London. Det var bland annat både korta klänningar och bar-bent, vilket fick mig att rya till bara av tanken att bära det, men vad gör man inte för att var snygg?

Under det senaste halvåret har de nästintill fula sneakersna tagit stor plats i modevärlden, en trend som såväl strå it-märken, likt som kända influensers har hakat på. Nu har man dock även börjat se hur trenden intar en somrig variant - det är nämligen dags för sandalerna att också få sig en omgång!


It-ord: #basker // #Färgglada-ränder // #kavaj // #strumor-&-loafers


.

LOOK-A-LIKE 
Är du sugen på en kappa liknande den ovan? Just nu har Totemé en blå variant med liknande krage och puffighet krig armarna, till försäljning på sin hemsida. Ni hittar den här!

.

Styling tips!


Gör som Susie Lau och bygg på lager med lager av klänningar! Du behöver definitivt inte gå all in, som på bilden, utan för en mer vardaglig look, kanske två klänningar kan vara ett lämpligt alternativ! En med långa armar och en med korta armar kan vara ett alternativ!


.

.

SNO STILEN

.

Sno stilen

Jacka - hittar ni här! // Örhängen - hittar ni här! // Kjol - hittar ni här! // Tröja - hittar ni här! // Kängor - hittar ni här! //


.

TYG - BOARD

Rött // Leopard // Rutigt


It-ord: #Rutigt // #Limegrönt // #tube-sock-heels
Tänk 90-tal och sporitgt! Det skall hellre vara pösigt en åtsittande - bekvämt helt enkelt! Färger som rött och blått är snarare ett faktum att ha på sig, än att undvika och det gör inget om det ser aningen androgynt ut!

#nouw30daychallenge

Kram

Gillar

Kommentarer

Prenumerera