Bekännelser

Jag går alltid runt i tofflor när jag är hemma - Eftersom jag ständigt fryser och har iskalla fötter går jag jämt runt i varma tofflor när jag är hemma. Nu på senare tid har det faktiskt blivit som ett behov att ha på sig tofflor då det känns väldigt tomt när jag inte har på mig dem. 

Jag utsätter mig för att se skräckfilmer trots att jag hatar det - Jag är en utav dem som hatar att se skräckfilmer och blir riktigt rädd när jag ser dem, trots det får jag ibland för mig att kolla på någon, vilket jag jämt ångrar efteråt. Det slutar nämligen alltid upp med att jag ligger i min säng med täcket för huvudet och tror att varendaste ljud är en mördare. 

De tar en evighet för mig att prova kläder - Att prova kläder för mig kan ta en värdigt lång tid pågrund utav att jag står och "dansar" i omklädningsrummen för att se om kläderna passar och ifall jag ska köpa dem. Jag har nämligen väldigt svår beslutångest och måste då länge stå och snurra runt och gå runt i kläderna för att försäkra mig om att jag gillar det eller inte. 

Kram

Gillar

Prenumerera