9 it trender till sommarn

Postad i: Kläder & Trender

1. Slappa byxor // 2. En nätt sjal 

Inget är skönare en ett par sköna slappa byxor som man både kan ha till stranden och till fint och det bästa är att de går att finna i alla möjliga mönster och färger, samt går att matcha med allt från det klassiska basplagget "den vita t-shirten" till faktiskt en aning kortare klänningar, också kallade tunikor. Den lilla scarfen runt halsen däremot är ett riktigt klassiskt plagg som jag vet att jag själv alltid som liten gick runt med kring påsken när jag klädde ut mig som påskkärring. NU däremot är det inga häxor vi ska vara, utan nu kan vi bära plagget som en snygg accessoar istället både runt halsen, handen och i håret. Låt fantasin flöda när det kommer till detta lilla plagg.. kanske villd u ha den som en detalj knyten runt handtaget på väskan istället?

3. Ränder // 4. Skjortor // 5. Half turtle neck // 6. Denim overall 

Ränderna från förra året finns fortfarande kvar lika som de något förstora slappa skjortorna som går att matcha med en spetsbh till fint eller en bikini till stranden. Polokragen håller även sig den kvar bland it plaggen, men eftersom att det kan vara lite varmt att gå runt med en tjock tröja på sommarn från midjan hela vägen upp till hakan, visar sig nu denna också kallade "turtle neck" som ett lätt band runt halsen som man både kan finna på klänningar som på tröjor. Tillsist overallen eller "snickerbyxan" som vi svenskar ibland kallar den, finns med blad sommaren hetaste plagg och min personliga favorit är den slitna vita. Ett ypperligt plagg att bära en aning kallare sommardag, som vi i Sverige tyvärr brukar få en del av.

7. Jeanskjolar // 8. No bra // 9. Knyten runt midjan 

Denim till alla ära säger jag bara! Jeanskjolen med knappar längst fram är till och med hetare än vad den var förra året och tillsammans med antingen en enkel vit blus eller en denimskjorta gör den sig både cool och stilig. Knäpp antingen alla knappar gör den till en lite mer "vågad" variant till kjol genom att knäppa upp några va de nedersta knapparna som å bilden. Apropå "vågat" är det också nu en trend att gå utan bh och det är en trend som jag höger upp min hand för. Skit i om bröstvårtorna syns, för vem vill inte slippa varma skavmärken runt brösten när det är varmt ute?

Tillsist markera höften genom att knyt en tröja eller tunn jacka löst runt kroppen. En perfekt trend enligt mig till en sommarkväll då man kanske vill ha en varmare tröja när solen gått moln. Men om du är lat och inte orkar ha ett extra plagg med dig, så behöver du inte oroa dig, för just nu finns det faktiskt även kjolar och klänningar som redan har en "tröja" fastsydd runt om! Smart va?

Kram

Gillar

Kommentarer

Prenumerera