6 filmer jag aldrig tröttnar på att se

Postad i: Veckans Lista

.

1. Love Rosie

Rosie och Alex har alltid varit bästa vänner men plötsligt flyttar Alex familj till USA. De sätter allt på spel för att hålla sin relation till varandra vid liv över åren som går. Kommer de lyckas hitta tillbaka till varandra?


.

2. The horse whisperer

Den 13-årige Grace förlorar en del av sitt ben när hon och hästen Pilgrim skadas allvarligt i en olycka. Grace hamnar i en djup depression och hennes mor inser att dotterns välbefinnande är mystiskt knutet till den nu psykiskt störda hästen. Annie konsulterar Tom Booker, en man som sägs kunna kommunicera med hästar.


.

3. Call me by your name

Årtioendet är 80-tal och platsen är Italien, där en romans utspelar sig mellan 17åriga Elio och hans pappas nya student-assistent "Oliver"!


.

4. The age of Adaline

Adeline Bowman har mirakulöst nog förblivit 29 år i nästan åtta decennier. Efter ett tillfälligt möte med den karismatiske Ellis Jones återväcks Adalines passion. Under en helg med Ellis föräldrar hotas sanningen om hemligheten att avslöjas.


.

5. Endless love

Jade är rik, vacker och överbeskyddad sedan hennes bror dog för två år sedan. Men så möter hon den charmige David, en ung man med ett förflutet som knappast tilltalar Jades far. Men den vuxna världen kan knappast hindra dem från att utforska denna självklara attraktion.


.

6. The fault in our stars

Hazel och Gus är två ovanliga tonåringar som har en hel del gemensamt; en kvick och syrlig humor, ett förakt för det traditionella och en kärlek som tar med dem - och oss - på en oförglömlig resa.

Kram

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Åh så bra filmer allihopa, älskar speciellt The age of adalind, vet inte hur många gånger jag sett den! <3
nouw.com/tessjohans
sminkrecensioner
sminkrecensioner,
Älskar The fault in our stars, den e så himla fin!
nouw.com/sminkrecensioner

Prenumerera