5 tips som kan rädda din valborg från katastrof

1. Välj kläder du inte kommer frysa i! Klä dig i alger på lager som bilderna ovan genom att tillexempel välja att ta en snygg basic polo tröja under din klänning + en tjock jacka över med ett par höga stövlar som täcker benen, så att du slipper frysa om dem. Jag lovar, du kommer hålla dig mycket varmare, vilket kommer göra din dag och kväll mycket bättre!

2. Ett misstag som man ofta gör är att inte välja en bra väska som man kan ha allting i. Det är så mycket enklare att ha koll på en väska istället för 10 småsaker som nycklar, mobil, pengar, idkort, mm.

3. Välj ett par skor som du vet att du kan gå i under en längre tid. De högsta klackarna är därför kanske inte det bästa alternativet, men du kan alltid köra på platå, en aning lägre klack eller ett par helt vanliga platta skor. Ett par sneakers eller ett par boots som på outfiten till vänster, kan vara lika snyggt!

4. Ta med dig en lite bag med nödvändigheter som kan behövas. Alvedon, smink, plåster och mobilladdare. Det kan underlätta enormt att ha ifall det skulle behövas och det kan rädda hela din kväll! Ingen vill exempelvis gå runt med huvudet, utan att ha möjlighet till att ta en huvudvärkstablett!

5.. Sist men inte minst, testa inte något nytt som ni aldrig använt förut, exempelvis smink. Du har ingen aning om hur hållbarheten kommer att vara och du vill inte se ut som en kaka i ansiktet efter något timme. Kör på det du är van vid istället.


Kram

Gillar

Prenumerera