Som sagt ja jag har då tagit skolfoto, det ända jag är orolig är att jag ska se ful ut men det är ju dom flesta som bryr sig om sitt utseende. Tror iallafall att jag blev bra men det märker vi ju. Som vanligt så var jag i skolan idag med och mest chillade men har ju gått på lektioner ju. Efter skolan gick jag med min vän Kerstin för att träffa några kompisar till oss. Det hände inget idag direkt men här har ni nåra bilder på håret så ha det så bra byeeee!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna dag har verkligen varit som dom andra vanliga dagarna. Då jag gått upp och gjort mig i ordning, sedan tagit mig till skolan med min bästa vän Wilma. En av mina lärare kom och pratade med mig för vi brukar göra det på morgonen oftast. Jag skulle egentligen jobba i ett häfte men orkade inte så höll på med mobilen som vanligt. Inget har skiljt sig från annars idag, men en rolig sak hände idag då jag satt och väntade på Wilma för jag slutade innan henne. Då en kille jag på skoj bara sagt "Hej/Tjenare eller Halloj", jag trodde ju att han inte skulle bry sig om mig så jag kunde fortsätta inte för att jag tror att jag kommer sluta heja på honom. Men iallafall så hörde jag någon vissla då jag av ren reflex kollade upp och såg honom komma mot mig och han kolade på mig som om han ville något och såklart så ville han det. Han undrade om jag hade fem kronor men jag hade bara fyra men han fick dom ändå, så han gick till cafet här på skolan och skulle la ha någon festis. Sen så visslade han på mig igen och då var det några dryga i cafet så han fick inte den för fyra kronor. Och vet fan inte ens vad han heter men får la fråga eller något.

Efter skolan gick jag och min kära Wilma hem till henne och åt lite mellanmål mitt bestod av yougurt med sylt (kände mig hälften nyttig och hälften onyttig), sedan chillade vi mest. Vid klockan fyra så kom Wilmas bonusmamma hem (Bea) och hämtade mig, Wilma och Rambo (Beas hund som är Wilmas och deras med typ). Men vi åkte då till hundsim för Rambo har opererat sig i ryggen, tänkte inte på att ta någon bild när han simmade men har två hyfsat bra bilder på godingen.

Detta är då lilla Rambo kan skiva mer om han och min extra familj (Wilmas alltså) i morgon eller på fredag. Men jag får se vad jag har tid med. Efter vi varit med Rambo på hundsim åkte vi hem och spelade på datorn jag och Wilma. När vi spelat en stund så kom min mamma och hämtade mig för vi ska ha skolfoto imorgon och då behöver båda föräldrarna skriva på en lapp för att jag ska få vara med. Men vi åkte iallafall till min pappa och stod och sköta där en stund tills klockan blev närmare sju så drog jag och mamma till Ica och handlade hårfärg och middag. Håret har jag färgat nu på kvällen för har en grovt ful utväxt, så det blev en lila/röd färg som kommer gå ut med tiden. Varför jag valde just en sån färg är för att den var fin och jag gillar att sticka ut lite med en lite galen hårfärg. Men håret får ni ser imorgon då jag stylat det så vi hörs imorgon ha det bra så länge så hörs vi byeeee!!!!

​Påväg till pappa gillade himlen bara ;)

Likes

Comments

​Idag som ni ser i rubriken så har jag då vart hemma men jag har inte varit sjuk eller något sånt, utan jag vaknade typ aldrig av mobilen då Wilma och alla min alarm ringde. Detta är inget nytt men bara tråkigt för jag brukar alltid vakna vid elva/tolv och då tycker jag ju såklart alltid att det är försent att gå till skolan men samtidigt är det ju de. Men annars så har jag bara småplockat här hemma, och med det så menar jag att jag småstädade typ lite överallt i lägenheten. Nu kommer min och mammas mat och jag har inte så mycket mer och säga så vi hörs i nästa inlägg byeeee!!!!

Likes

Comments

Idag är det som sagt måndag och varje måndag börjar med skolan. Så det var bara att gå upp klockan sex och göra i ordning för dagen. Sen väl på skolan var det la okej, som vanligt så går jag inte in på lektionerna och sitter vid ett bord med mobilen. Men idag skrev jag ett inlägg som ni får kolla in.

Haha här satt jag då och skrev dagens inlägg. Efter skolan så stack jag och min vän Kerstin till en annan skola där vi mötte upp några andra vänner. Sedan stack vi till kungsmässan, där prata vi lite med vakterna (vi hade inte gjort något och inget hade hänt) och jag laddade mobilen. Efter det så gick vi till donken aka mcdonalds men vi bara satt där och prata skit ett tag. Men efter det gick vi bara runt som vanligt och gjorde dumma saker haha. Någon gång på vägen så såg vi denna lilla j*veln;)

​Men ni får ha det så bra så länge men byeee!!!!

Likes

Comments

Jag har mött riktiga skitkillar men även dom underbaraste i stunden och i längden. Min då så kallade "erfarenhet" är att, vänta två tre månader så man kan hinna lära känna varandra. Istället för att man blir tillsammans och får reda på saker i efterhand om den. Plus att det är roligare enligt mig att man lär känna varandra ganska mycket innan man då blir tillsammans. Vissa killar jag träffat dumpar en efter en vecka eller två, för att inte "känner" varandra tillräckligt och det förstår jag ju men om han nu frågar om att bli ihop. Varför då ha anledningen sedan att man inte känt varandra tillräckligt. Dom flesta bra killarna jag träffats är ofta den jag är tillsammans med kortats i tid då. Och dom dåliga som man hela tiden dras till, gång på gång. Det som är bra med att jag träffats så många killar so är sådana, är att jag har lärt mig att släppa taget om dom mycket mycket fortare. Jag vet att det finns er där ute som inte känt såhär, men det är bara bra för då får vi bara hoppas på att du träffar en bra kille som du kan hålla dig vid längre. Men har bar tråkigt i skolan så det är därför ett sånt här extra inlägg kommer men den vanliga "dagliga" inlägget kommer ikväll förhoppningsvis eller imorgon. Men ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg byeeeee!!!!

Likes

Comments

Halloj! Idag har det inte hänt så mycket men jag var ute till nio ungefär med nåra underbart roliga människor. Namnen spelar ingen roll men jag hade super roligt. Vi var bara ute och hängde, mina känslor för en kille har nu ändrats under dagen. Då jag hatat han och älskat han på samma gång, men nu älskar jag han väldigt mycket. Och nej det är ingen av dom jag varit med idag. Mer finns det nog inte att se men här är en bild från idag haha, men ni får ha det så bra så hörs vi imon byeeee!!!!

Det är jag längst  åt vänster, sedan Kerstin i mitten​ och Tindra längst åt höger :)

Likes

Comments

Här är nåra bilder på mig, dom är svartvita för jag har lagt ut dom på instagram. Men jag kommer inte ha alla andra bilder som kommer upp svartvita utan med färg då såklart.

Just nu i mitt liv så väntar jag på att jag och min mamma ska flytta i slutet av månaden. I skolan händer det inte så mycket har bara j*vligt mycket med arbete, eftersom jag inte gick i sexan så mycket men mer om det kan jag ta någon annan gång. Mitt "kärleksliv" flyter på som vanligt vill säga att jag hittar en kille men sedan så strular jag till det. Men just nu så har jag en kille som jag gillar väldigt mycket. Nog om det får bara hoppas att han inte läser just detta, Men nu är det dags att avsluta detta så ha det bra byeeeee!!!

Likes

Comments

​Hej! Mitt namn som ni borde förstått är då Lovisa Borneklint men dom flesta kallar mig för Lollo. Mitt liv består av någon slags panikångest och en hel galen familjesituation. Det jag gillar på fritiden är att hänga med vänner och familj, men även spela in och redigera videos till min och Wilma (min bästavän). jag skaffade mest en blogg för att jag vill kunna skriva av mig om mitt liv och för att jag tror att ni skulle kunna gilla att läsa om mitt liv. men detta blir bara en liten text som en liten start men jag kommer skriva varje dag och ska försöka vara så aktiv jag kan. Ha en bra dag byeeee!!!!

Likes

Comments