Hej på er kokostoppar! Idag hade jag en riktigt tråkig skoldag som slutade strax efter klockan tre och efter det har jag verkligen inte gjort någonting alls. Har suttit framför datorn i två timmar nu och bara stirrat på ett PM som ekar tomt. Har nog aldrig mig känt så omotiverad och oinspirerad som jag gör inför denna uppgift, så det får lov att vara min ursäkt. Skulle vilja och behöva sova galet tidigt men sanningen är att jag kommer att behöva sluka x antal kaffe+ en semla dagen till ära och sedan tillägna kvällen samt natten åt att plugga järnet. Lajvet va? Onsdag imorgon, sportlov på fredag och snart resa till Irland. Skönt för omväxlingens skull. PS. (när jag ändå är i gång) fun fact om mig är att jag kallades för semlan när jag var bebis för att min mamma åt så mycket semlor när hon var gravid med moi. Kul jö!!!!! Puss HAJ.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade och skyndade mig in till stan för att möta upp Annie och Filippa för en frukost på Clarion. En bra start på veckan och denna måndag helt enkelt<3 Traskade därefter upp till skolan i snöstormen vilket var mindre kul. Håller tummar och tår att denna vecka går snabbt=sportlov. HAJ.

Likes

Comments

Snart slut på helgen mina vänner! Firade Hanna och Matilda i fredags hemma hos hanna med massor av trevligt folk. Fina rosa 18års-ballonger, tårta, paketöppning och massa lekar. Grattis till 18 fyllda år igen flickor<3

Måndag imorgon WIHO. På onsdag vaknas hundradagars. KUL.

Likes

Comments

Dagens höjdpunkt var helt klart en mysig lunch på Tages som bestod av dessa supergoda miniburgare (även kallat för sliders fick jag lära). TIPS för er i öset som ännu inte har provat dem 😉. Vill att veckan ska lida mot sitt slut innebärande fredag, födelsedagsfirande och ballonger men tyvärr har den bara börjat. ÄH det går snabbt. "en sak i taget lovisa" Vi hörs XX

Likes

Comments

Ångest, panik, stress och en äcklig klump i magen. Idag hade jag en sån där superdålig dag som bara aldrig ville ta slut, resultatet blev fulgråt och oändligt mycket tankar. Less på en alldeles för långtråkig vardag och less på alla "måsten". Det är viktigt att sätta upp mål och ha ambitioner, att kunna ställa krav på sig själv. Men mitt i allt detta så lyckas jag alltid ställa på tok för höga krav på min själv vilket alltid slutar med att jag blir besviken. Jag kan aldrig leva upp till mina egna och andras förväntningar. Man måste lära sig krypa innan man kan gå. Kunna acceptera att det är helt okej att inte alltid vara på topp.

Jag tror att det är viktigt för mig att försöka frigöra mig själv ifrån saker jag tror är måsten. Jag MÅSTE nämligen ingenting om jag inte vill. Jag vill bli av med alla onda tankar, alla taskiga tankar mot mig själv, alla katastroftankar och istället försöka hitta strategier för att finna lugn och ro. Att ta en promenad varje dag, att lyssna på en podcast eller att somna till ljudet av regn. Och sedan börja med små mål, som att kliva upp på morgonen, dricka kaffe på balkongen eller ringa en kompis. Att man får höra att "det här är inte för evigt, det kommer passera". Man måste ta hand om sig själv, jag är ju det finaste och viktigaste jag har.

Behöver kanske solsken och lite perspektiv på livet, jag är ju faktiskt inte en av 1.22 miljarder människor som lever i extrem fattigdom utan jag är ju bara personen som behöver en stol i huvudet ibland. Igår typ. Nu ska jag läsa Siggis bok "Det är 1988 och har precis börjat snöa" som jag lånade på biblioteket idag, och tycka lite synd om mig själv, såklart.

Likes

Comments

- Elizabeth Arden eight hour cream skin protectant original lugnar, återställer och vårdar torr, sprucken hud. Gör hård hud mjukare, minimerar rodnad och motverkar mindre hudirritationer. Skyddar, lugnar och återfuktar huden. Hjälper torr hud och erbjuder anti-inflammatoriska egenskaper.

- Exuviance rejuvenating treatment masque En kraftfull, djuprengörande gelémask som innehåller vitaminer och antioxidanter som ger näring och skydd till huden. Denna mask är av peel-off typ, vilket innebär att den stelnar och lätt kan dras av, vilket ger en omedelbart uppfriskande känsla.

- Cocao brown 1 hour tan Moussen Hour Tan är en brun utan sol-mousse med accelererande ingredienser som ger en rik, brun (inte orange) färg på en timme. Kan användas på både ansikte och kropp. Moussen är lätt att applicera, torkar snabbt och är kladdfri. Solbrännan sitter i under 5-7 dagar.

Likes

Comments

Lite blandat som jag vill ha just nu smink-väg. Dessa sminkprodukter sägs vara to die for, heaven on earth. Är så sugen på att shoppa men vill samtidigt hålla i mina pengar och vänta tills jag åker till Dublin och London. Någon vänlig själ kanske vill köpa mig något av dessa saker, lovar att bli snäll som en karamell. Pretty please (hundögon). Fingers crossed.

Likes

Comments

Trots att det har varit en ganska så dålig dag så är jag evigt tacksam för att jag har en så fin familj och vänner. Biopopcorn och Fifty shades darker fick avsluta denna dag, vilket enligt mig var ett helt perfekt avslut. Den var så mycket bättre än ettan!!!!! Happy V-day❤️

Likes

Comments