Godaste lunchen och mysigaste stället, so mucho kärlek till åwwre<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gillar tisdagar, men fick feber igårkväll och då blev det inte riktigt lika kul. Att vakna upp med halsont och huvudvärk är inte riktigt bästa starten på dagen. Men ibland ska man vara sjuk också, ska koka honungsvatten och kolla på ett (läs 100) avsnitt game of thrones. Innerst inne njuter jag av att vara hemma, minus febern då.

Likes

Comments

1. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Jag är en otroligt pedantisk människa samt livets perfektionist i vissa sammanhang. Kan exempelvis inte gå och lägga mig ifall det är det minsta lilla stökigt i mitt rum.

2. Har du något smeknamn?

Jag avskyr smeknamn av någon konstig anledning men Lollo, Lovis, Bergman, Bandylovis........

3. Vad heter du i andranamn?

1) har faktiskt två stycken mellannamn 2) mina mellannamn är placerade innan mitt riktiga namn. SÅ mitt fullständiga namn= Ingrid Maja Lovisa Bergman.

4. Tre saker jag brukar drömma om under nätterna?

Jag drömmer vanligtvis om aktuella saker som sker i mitt liv, massor med mardrömmar (skräckscenarion), men såklart även happy dreams som man inte vill vakna upp ifrån<3

5. Har du någon fobi?

Jag har Fotfobi(!!!!!!!), även kallat "podofobi". Ingen aning om vad detta grundar sig i men har stora svårigheter för att vistas på badhus samt att gå barfota inomhus. Är även en gnutta rädd för döden men skulle inte påstå att det är en fobi utan snarare ett ångest-laddat-ämne att prata om samt tänka på.

6. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken?

Eftersom att min garderob mestadels består av svarta och gråa klädesplagg så skulle jag tippa på att utfallet blir svart tråkigt nog.

7.Vilken stad vill du bo i resten av livet?

Jag har alltid velat flytta till London av någon konstig anledning och kommer förmodligen att göra det inom närmsta år för att jobba som Au pair.

8. Vad längtar du efter?

Julmarknad i helgen, öppningshelg i Åre, julafton och studenten såklart!!!!

9. Vill du gifta dig?

Ja men självfallet. Man, hus, bil, bebis, hund etc...Allt ska hinnas med och bockas av<3

10. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Jag föredrar hösten främst , vintern under jul, nyår och påsk samt sommaren när det är min födelsedag och annars också för den delen. Våren är nog den ända årstiden som inte tilltalar mig lika mycket.Likes

Comments

Hemkommen ifrån en kort skoldag bestående av lite målande på min tavla, helt klart bästa möjliga sett att starta veckan på. Nu väntar 1) plugg inför prov 2) städning 3) historieätarna senare ikväll. Men först ska jag fortsätta smutta på mitt kardemummakaffe, bigtime favorite just nu<3 Ha det bra loves!!!!

Likes

Comments

VÄLKOMNA Idag är det söndag equals bästa dagen på hela veckan!!! Inledningsvis tänkte jag börja med att informera om att detta inte är något tappert försök att lyckas inom en bloggkarriär utan snarare ett sätt för mig att kunna blicka tillbaka på mitt sista år i gymnasiet. Igårkväll tog jag bilen till Digernäs för att mysa med Matilda som var barnvakt. På lördagar kollar man på så mycket bättre, det är en oskriven regeln enligt mig så det fick lov att bli kvällens sysselsättning(?).

Idag ska jag baka lussebullar med min lillebror, det är ju trots allt första advent och det är ju sen gammalt att man måste göra det då. Jag ska även underhålla mig själv med plugg,träning och diverse härligheter. Hoppas alla får en koselig första advent. Jag kikar in här senare, take care<3

Likes

Comments