Efter att ha vänt upp och ner på dygnet så vaknade jag klockan 06.38 imorse trots att jag inte hade ställt något alarm. Tanken var att jag skulle sova ut, ordentligt. Men det hela makes sense eftersom att jag somnade helt utmattad direkt efter middagen igår. Nu är jag i alla fall tillbaka på hemmaplan trots att jag har dragit på mig en hemsk förkylning under resan och nu måste jag rycka upp mig för att ta tag i lite saker som skall hinnas med under dagen och samtidigt spela drakes nya album på hösta volym i lurarna. Trevlig måndag på er alla!

Ps. har shoppat så jäkla mycket i Dublin och London<3 bara massa fint<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Happy Paddy's day på er alla! Dagen till ära så vankades det parad igenom Waterford där vi representerade Sverige med vikingamössor. Senare ikväll blir det middag på en pub med underhållning samt öl och imorgon flyger vi vidare till London för ett dygn där, so effin fun!!! Vi hörs senare, Pok!

Likes

Comments

Idag besökte vi Waterford crystal + lite andra lokala sevärdheter!!! Atm sitter vi på en restaurang och väntar på varmrätten och senare blir det troligtvis pubrunda här i Waterford. Imorgon är det tidig uppstigning. Kram på er!

Likes

Comments

Dessa bilder får lov att summera det senaste dygnet<3 vi har det superbra och imorgon bär det av mot Waterford. So effin excited mhmm ;-)!!!!!

Likes

Comments

Nu lyfter snart flyget! Ska bli rätt mysigt att flyga, har laddat ner poddis och bra musik som jag ska lyssna på under resans gång. Kanske till och med somnar till en stund då jag sov så dåligt inatt. Har inte den blekaste aning om hur lång tid det tar att flyga till Dublin? ÄH längtar tills vi är framme bara och kan andas ut.

Ha en bra dag allihopa, vi hörs sen, POK.

Likes

Comments

En liten uppdatering från ingenstans nu när lovet börjar lida mot sitt slut. Jag och mamma gjorde supergod tapas-middag här om kvällen, tycker så mycket om att äta nybakt levainbröd med salt och olivolja, brukar alltid göra det på restauranger utomlands så kastades tillbaka till semester, Grekland och värme typ. Amaze!!!!!

I brist på annat att göra på tisdagskvällen så spontanköpte vi biobiljetter och såg filmen La la land. Mysig film och helt amazing att få kika på godingen Ryan Gosling i cirka två timmar och åtta minuter, en true finis deluxe💞 Hittade även en superfin ögonskuggspalett på make up store när jag och Emmy strosade runt på stan tidigare under dagen, men jag hejdade mig eftersom att jag åker till Irland och London nu på måndag och förhoppningsvis ska shoppa en del där.

Mina promenader under veckans gång har varit helt jäkla fantastiska eftersom att vädret har varit 10/10 toasters, D-vitamin- boostad och x antal fräknar rikare är jag trots att jag inte har kunnat åka slalom i fjällen ;-) Såg också det absolut sista avsnittet av the vampire diaries som jag har följt ända sedan det startade typ. Innan jag satte igång avsnittet så var jag tvungen att förbereda mig mentalt, jag tycker att det är så otroligt sorgligt att allting behöver ta slut :-( Det var melankoliskt, svårt att beskriva liksom. Behövde ventilera efteråt men ingen av mina vänner hade sätt det så då grät jag krokodiltårar (läs floder). Den finaste serien. Kommer nog kolla om allting när det finns tid. Summan av kardemumman av detta sportlov får bli soliga promenader, smoothiebowls, diverse mysstunder och strecktittande av suits. Nu börjar det stora vemodet att rulla in, gillar inte att packa men ordning och reda är A och O för att jag ens ska kunna fungera som människa. Imorgon bär det av. HAJ.

Likes

Comments

VIKTIG dag idag!!!!!! En stor klapp på axeln till alla powerladies där ute. Den 8 mars varje år äger den internationella kvinnodagen rum för att uppmärksamma ojämställdhet och kvinnors situation runt om över hela vida världen.

Jag tycker mest att det är fint när vi kvinnor hyllar varandra 💗 för det behövs.

Likes

Comments

Summan av kardemumman efter gårdagens festligheter är skratt, dans, skrik, gråt, näsblod och cirka noll energi kvar. På ett förhoppningsvis bra sätt ;-) Idag är jag världens tröttaste zombie och sitter och gäspar samt halvsover samtidigt som jag försöker att plugga lite. Går inte så bra, haha! Ska sussa tidigt ikväll så förhoppningsvis vaknar jag upp pigg och välbehållen imorgon, och om inte så får jag ett helt lov att vila upp mig på. Sportlov=myslov deluxe.

Likes

Comments

Hej på er kokostoppar! Idag hade jag en riktigt tråkig skoldag som slutade strax efter klockan tre och efter det har jag verkligen inte gjort någonting alls. Har suttit framför datorn i två timmar nu och bara stirrat på ett PM som ekar tomt. Har nog aldrig mig känt så omotiverad och oinspirerad som jag gör inför denna uppgift, så det får lov att vara min ursäkt. Skulle vilja och behöva sova galet tidigt men sanningen är att jag kommer att behöva sluka x antal kaffe+ en semla dagen till ära och sedan tillägna kvällen samt natten åt att plugga järnet. Lajvet va? Onsdag imorgon, sportlov på fredag och snart resa till Irland. Skönt för omväxlingens skull. PS. (när jag ändå är i gång) fun fact om mig är att jag kallades för semlan när jag var bebis för att min mamma åt så mycket semlor när hon var gravid med moi. Kul jö!!!!! Puss HAJ.

Likes

Comments