Efter 11h flyg är jag äntligen framme. Flyget gick betydligt snabbare än vad jag förväntat mig.. tror helt klart att det berodde på att jag plöjde 10 avsnitt av Prison Break heh. Flyget var dock försenat med 2h, vilket gjorde att jag missade en "shuttle" som jag hade förbokat från flygplatsen till North Hollywood, där jag nu bor. Men det löste sig tillsist och jag behövde som tur var inte betala för en ny "shuttle".

Hur som helst är jag framme nu och det orangea huset på bilderna är numera mitt hem i ca. en och en halv månad. Spännande. Jag kommer berätta mer om hur jag bor senare.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okeyyy såatteee jag har bokat en resa till Los Angeles?! Yepp ni hörde rätt jag ska till LA. Resan bär av i slutet av September och tar slut i början av November. Detta betyder alltså att det är dryga månaden kvar tills planet lyfter. Galet. Jag har bokat resan helt själv så det kommer minstsagt bli väldigt väldigt spännande. Ser sjukt mycket fram emot detta då det är något jag velat göra under himla lång tid, men jag måste även erkänna att jag är lite nervig. Hur som helst är min lilla plan att använda denna sidan som en liten resedagbok under tiden jag är borta. Kul, eller hur?!

Likes

Comments

Lite äldre nu, än vad jag var förut.

19 Barre. Time flies. Kändes som att det var igår jag var nyss fyllda 18. Konstigt det där med tid. Hur som haver hade jag en fantastisk födelsedag. En väldigt lugn dag, omringad av mina nära och kära. Blev en tripp till IKEA för att spana in möbler till min brors nya lägenhet, en god hemlagad lunch och en magisk middag på YUK. Är mer än tacksam.

Likes

Comments