Hej på er!
Kom just hem från en fest som jag har varit på ikväll. Idag fick vi sportlov, det var kul att börja lovet med mins kompisar!
Det ända jag ska göra under livet är att sova känner jag just nu, behöver verkligen vilka upp mig, hehe!
Xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu så lyssnar jag på P3 Dokumentär: Patrik Sjöberg och sexövergreppen. Podden handlar om höjdhopparen och hans tränares relation. Jag har lyssnat på detta avsnittet förut och rekommenderar er verkligen att lyssna på det!!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Klockan är just nu 11:30 och jag har precis vaknat. Mamma, Jag och mormor har tänkt att jag ska ut för att åka lite skidor. Vi var ut åkte i förgår med och det var jättekul! Första åket för i år faktiskt.

I förgår så sov jag, My och Moa över hos mig. Vi skulle plugga men något sånt blev det inte hehe...
Vi hade jättekul och set är det viktiga tycker jag. Jag har även ridit Annie i snön och hon tyckte det var väldigt kul.
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Idag, måndag har jag haft matteprov. Ska jag vara ärlig så har jag egentligen inte övat någonting, men det gick som tur väl va bra ändå! Tror jag fick rätt på de flesta frågorna. Jag ska även ha matteprov på torsdag och fredag men då ska jag nog försöka att öva på några formler!!

Nu ska jag titta på förra veckans avsnitt utav Riverdale. Det är en sjukt bra serie om ett gäng ungdomar som bor i staden Riverdale där det går en seriemödare lös. Det händer även en del andra spännande saker, rekommenderas starkt!!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Nu i helgen så har jag varit hos farmor och farfar och sovit där + kollat på första delfinalen av melodifestivalen. Jag tyckte inte att något bidrag var sådär jättebra med förhoppningsvis så blir det bättre kommande veckor.
Vi har även fått snö här där jag bor. Jag hoppas att det ligger kvar tills helgen bara så att jag kan åka lite skidor!!!
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Slutade för en timme sedan och sitter nu på bussen påväg mot stallet. Igår när jag red så hade jag och Annie ett markarbets-pass vilket gick jättebra. Vi hoppade väldigt lågt, kanske 60-70 max eftersom att det skulle vara markarbete men hon var så sjukt pigg då jag inte har hoppat henne på säkert tre fyra veckor. Idag hade jag tänkt en skogsrunda, kanske lite extra kondition i en lång back hade suttit fint.
Xoxo

Likes

Comments

Hej på er!
Jag och Joel stannade kvar lite extra länge hos mamma denna veckan pågrund av att pappa har varit sjuk. Jobbigt att ta hand om ”barn” när man är sängliggandes, heheh!
Nu är vi i alla fall äntligen här, jag älskar att vara hos pappa. Som säkert det är för alla med skilda föräldrar så gillar man en del saker mer hos sin ena förälder och andra saker hos den andra. Jag personligen älskar mitt rum hos mamma (och hela huset för den delen) men det har nog lite och göra med att jag är uppväxt där. Vi flyttade in i pappas hus när jag var 13 år tror jag!!
Det som gör att jag tycker det är så skönt med veckorna hos pappa är att det är såå lugnt, mamma och jag har en förmåga att tjafsa om iprincip ALLT ibland. Pappa och jag kommer oftast överens vilket jag är tacksam för.
Nu blev det ett ganska långt inlägg, men har nog aldrig skrivit om detta förut. (Missförstå mig inte häller för jag ÄLSKAR min mamma mest av allt på jorden och jag skulle aldrig klara mig eller vilja leva utan henne<3)
Xoxo

Pappas hemmalagade köttbullar

Likes

Comments

Hej på er!
Idag började jag dagen med ett salsa-pass, lite annorlunda kanske men det var så att två spanjorer kom till min skola idag och skulle ha dansklasser för alls 9:or (alltså jag och min klass då bland annat!) och det var faktiskt såå kul!!
Sedan var det ju (enligt mig) äcklig lunch som vanligt idag. Då gick jag och mina kompisar ner till stan och köpte sallad (som vi också brukar göra!)
Det blev visst lite många parenteser i detta inlägget, blir så ibland helt enkelt!! Och ja, jag gillar köttbullar i min sallad väldigt mycket.
Xoxo

Lite mellis, älskar avokado<3

Likes

Comments

Hej på er!
Min sista lektion idag var slöjd (jag har träslöjd) men min lärare var sjuk idag. Vi hade en vikarie men vi övertalade han att få sluta tidigare!! Bästa Uffe<3
Efter skolan så gick jag och My till Willys, vi testade den nya Noccon som har kommit (hallon citrus) och den var helt okej. Jag köpte även mango vilket är min favorit frukt, jag ska äta den ikväll🍊🍌

Likes

Comments

Hej på er!
Idag var jag och Louise ute och red i skogen och hjälp vad det blåste! Annie var jättesugen på att springa fort men eftersom att Louise red sin nya häst så tog vi det lite lugnt.
Xoxo

Likes

Comments