Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Årets sista vecka är här och här har ni en årsresumé av mitt 2017.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag blev kär i en jättefin kille, klippte lugg och förlorade mina fina häst Rufus. Stor blandning.

Tror du att år 2018 kommer bli bättre?

Jag tror att 2018 kommer bli ett händelserikt och spännande år! Kan bli det bästa någonsin.

Hur ska du börja det nya året?
Jag ska fira in det nya året med mina fina vänner med våra traditioner. (tyvärr utan Louise som är i Branäs). Strax efter nyår åker jag till Trysil vilket ska bli jättekul!

Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma?
Midsommar i Kungshamn.

Vad är din största framgång under året?
Att jag har slutat bry mig om vad andra tycker om mig. Jag har gjort mina egna val och det är något som gör mig väldigt stolt.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor, fest och hästar om jag ska vara helt ärlig

Gjorde någonting dig riktigt glad?
När Elise sa ”detta är bra för dig” och gav mig ett hallon.

Vilka har du umgåtts med mest?
Diana, Louise, Ellen och Maja. Personerna som är med mig i vått och torrt. Jag har även fått två nya vänskaper jag är glad över, Sanna och Hanna. Mina fina tjejer i klassen borde också nämnas eftersom vi gör vardagen tillsammans och det hade blivit så mycket tråkigare utan deras sällskap.

Är det något du saknar år 2017 och vill ha 2018?
Körkort!!!!

Vad önskar du att du gjort mer?
Kanske oroat mig mindre.

Kommer du blogga under det nya året?
Svårt att svara på. Pendlar mellan att tycka det är ytligt och obetydligt till att det är jättekul i vissa perioder, men jag kommer säkert blogga någon gång i bland.

Likes

Comments

Min julafton var jättemysig. Dagen började med julfrukost på gården med släkten. Sedan åkte jag och mamma till Johanna där vi möttes av en liten tomtenisse, haha vad söt han är! Kvällen spenderade jag hemma hos min mamma där vi öppnade klappar och spelade spel.
Årets julfoto är katastrof haha! Suddigt och ingen blev jättebra på bilden, men vad spelar det för roll egentligen. God jul på er

Likes

Comments

Pics or it didn’t happen. Läste det på instagram häromdagen och tyckte det var så sant..sjuka vi är

Hej hjärtan, Längesen!
Startade dagen i Göteborg med en promenad i Slottsskogen och kolla vädret. Varmt och soligt! Jag och Sara åt sedan frukost på kafferosten. Ingen nyhet att jag gillar det stället. Imorgon väntar black friday och jobb, kul!

Likes

Comments

Något jag ser lite överallt just nu är Lackbyxor. Min snygga vän @sannawidstrom var snabb med att hoppa på den trenden och kolla hur cool hon är! Ni hittar byxorna Här

Ha en fin Lördag <3

Likes

Comments


Vilken är din favorit höst/vinter månad?

Helt klart December, även om det är mer vinter för mig. Älskar julen och allt som hör till!

Vad är i dina lurar just nu?

Vad är ditt favoritplagg på hösten?

Absolut min nya jacka! Säga vad man vill om figuren i en stor dunjacka, men jag kommer inte frysa i höst. Förutom det är stora stickade tröjor något jag gillar. Det går att både klä upp eller använda väldigt simpelt. Kommer definitivt köpa en skinnkjol, riktigt snyggt!

Vad klädde du ut dig till på halloween förra året?

Var som vanligt ute i sista sekunden med min outfit så var inget originellt utan en svart ängel.

Vilket är ditt favoritdoftljus på hösten?

Volyspa- Crisp champange

Vad är din favorit dryck på hösten?

Te absolut! Kaffe dricker jag resten av året, men te är något som hör till hösten. Te, en barbells och extra matten på Tingavalla är riktigt höstmys ;)

Likes

Comments

Idag har det varit en nästan helt vanlig Tisdag. Under lunchen köpte jag jackan (bikbok) och byxorna (Cubus) som ni ser på bilderna. Kylan blir helt klart mer påtaglig och en dunjacka passar då perfekt!

Likes

Comments

Jag älskar när söndagar går i lugnets tecken. Under förmiddagen var jag och Maja och hälsade på min mamma på landet sedan firades min syster som fyllt 30 med en familjemiddag. Har haft en väldigt lugn helg och ska avsluta den likaså med plugg och en promenad. Kram på er

Likes

Comments

Under förmiddagen har jag pluggat matte på Tingvalla med Louise, Elin & Hanna. Jag och Louise åt en sallad på Sandys efteråt och strosande runt lite i det fina vädret. Det är en perfekt lördag och resten av dagen ska spenderas i stallet och med vänner. Ha en härlig helg!

Likes

Comments