Hallå

Vet inte vad jag ska skriva egentligen. Skolan är nästan slut, det är skönt i och med jag är så jäkla skoltrött. Jag är allmänt trött på mitt liv helt seriöst. Allt känns så tråkigt. Vet inte vad jag ska göra med det. Blev väldigt negativt och deppigt inlägg, men ibland får man vara det. Känner mig inte taggad till något. Vill typ bara lägga mig under en sten i ett år och sedan komma tillbaka när allt är borta typ. Hoppas de försvinner snart så jag blir på bra humör, eller jag är inte på dåligt humör men slipper känna ångesten.

Nu ska jag fortsätta snacka skype. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå

I torsdags fick vi fyra stycken hel gråa kattungar, verkligen as söta. Vi tror det är tre hanar och en  hona, det är fler som vill ha hanar än honor och det kan jag ändå förstå. Alla våra katter som vi har haft och som har kommit från Doris (mamman till kattungarna) har blivit as gosiga och inte alls som vissa katter är, verkligen världens bästa katter. Hon fick ju förra året med runt samma tid som i år och vi behöll ju en och han heter han Stig och är helt underbar. Tror dock inte vi ska behålla någon denna gången, det räcker nog med tre katter redan. 

Nu har jag tagit helg och har ingen skola igen förens på måndag nästa vecka, känns as bra. Har utbildning imorgon och på onsdag för jobbet på high chaparral ju, ska bli spännande. Min plånbok försvann ju och imorgon ska jag ta nytt id kort yeeah. Tycker inte om att ta sådana saker blir så extremt ful. Juste på tal om inget, har hittat en modell på hur min balkänning ska se ut. Tänker inte avslöja något förens jag har köpt hem den. Spännande va? 

Men ska sova nu 

hare gyttLikes

Comments

Hallå

Måndag idag yey snart helg... eller inte. Längtar redan till helgen, känner mig grymt stressad över en sak som jag lär säga om någon dag. Dock inte varit den bästa helgen i mitt liv direkt. I fredags softade vi typ jag och mina vänner och åkte till Värnamo. I Lördags vart jag på utställning, min gamla klassföreståndare ville att vi skulle komma, han målar tavlor och sånt. Verkligen as fint. Sedan åkte jag och Sofie till Gislaved och var med Bea så länge Philip var på kalas. Så gick vi runt och sedan satte vi oss på en bänk och där la jag min plånbok och glömde den... När vi kom tillbaka så vart den borta så klart. Så fick spärra alla kort. Är dock inte ledsen över att mina kort och det är borta är typ mer över att min plånbok är borta för alltid, den var verkligen sjukt fin och ganska dyr. Köpte den i Stockholm och den affären finns bara där och inte så att man brukar åka dit en gång i veckan utan snarare typ en gång om året. Så får försöka hitta en nästan likadan. 

Nu ska jag kolla klart på Walking dead, fett läskig i alla fall.

Hare gytt

Likes

Comments

Hallå

Vet inte riktigt vad jag tycker om torsdagar, vi har ändå ganska soft schema med bara tre lektioner och slutar tidigt men den är ändå långtråkig. Idag fyllde min kompis madde (hon till vänster på bilden) hela 18 år gammal, nu är det bara tre kvar i våran klass som ska fylla 18. Det är jag, Lovisa P och Jennifer, vi alla fyller på hösten haha. Vi firade henne med en tårta som Linnea från RL hade gjort. Den var både fin och as god.

Sedan har jag ridigt vilket gick bra tycker jag. Rider tobbe och han gick på bra idag, lagom pigg osv. Så nu är jag trött och vill bara sova som jag ska göra alldeles strax. Har även haft svårt att sova under hela veckan. Har vaknat flera gånger om natten alltså 5,6 gånger det är helt sjukt. Om det är något jag är stressad över eller bara att det är det sådan vecka där jag har svårt med att sova, det vet jag inte.

Det är även bara en HEL vecka kvar i skolan sedan är vi små lediga här och där. Jag och Angelica i min klass sak på utbildning vecka 22, så då går vi bara 1 dag den veckan helt sjuk

Likes

Comments

Hallå

Har inte bloggat på 7 månader såg jag nu, rätt länge sedan. Har helt glömt bort den, och de har hänt mycket de senaste månaderna. Min födelsedag var mysig, nyår var bland de bästa nyår i hela mitt liv. Vi var först hemma hos en kompis åt gott osv, vi skulle egentligen vara där hela dagen och fira in det nya året, men så blev det inte. Vi stack till en annan fest någon gata därifrån och där hände de grejer haha. Verkligen bästa nyår hoppas nyår i år blir lika bra om inte bättre.

Nu har vi bara cirkus en månad kvar i skolan sedan börjar jag i trean, längtar verkligen. Skolan kan ju ha gått bättre, men jag orkar verkligen inte med den. Inte för vi har mycket och så bara det att är så jäkla skoltrött, helt sjukt är det. Ska jobba hela sommaren med min klasskompis Angelica, det ska bli super kul. Vi ska jobba på high chaparral, i år ska jag inte göra polkagrisar utan jag ska sälja glass haha, kommer vara trött på glass tror jag. 

Nu ska jag gå och äta.

 


Likes

Comments

Hallåja !
Äntligen fredag soooooft!!!
Så skönt med helg! Ska ha mys med mina kompisar äta gott idag! Sen imorgon ska jag fira mig med pappa, min bror och alla dem! Sen söndag blir de att softa och kolla pll! Är på sista säsongen as spännande nu!!! Sen på måndag fyller jag ju år, så är ledig från skolan as soft haha!
Är as glad idag så allt är bra !!


Likes

Comments

Hallå
Har inte orkat blogga, funnits massa andra strunt saker som har tagit min energi.

Vart ju på Öland förra helgen. Alltså snacka om kaos det var, vill inte gå in på några detaljer men de var kaos i alla fall. Men allt är löst och så nu. Vi kom varandra ännu närmare efter den resan vilket var bra ju.

Min födelse dag snart yeey, på måndag! Ska vara ledig då vet inte riktigt varför men mamma sa att jag skulle vara det. Får se vad som händer.

Alltså veckorna går grymt fort nu, det är redan torsdag imorgon och snart är det lov. Alltså fattar inte var de är som händer. Vi har inte mycket i skolan men ändå känns det som om man inte hinner med allt för tiden går så fort. Längtar till lovet i alla fall.
Ska dra och sova nu, skolfoto imorgon hatar det. Men godnatt !


Likes

Comments

Hallå !
Känner så här att jag vill blogg men har inget att blogga om så men hoppas mitt liv blir roligare någon dag.

Jag är irriterad och trött redan på skolan. Vår engelska lärare är snäll och så men hon är så irriterande svårt att förklara vad hon gör. Inte min favorit lärare om man säger så.
Sen tror jag min tyska lärare har något mot mig för hon typ pekar ut mig och typ säger att jag är dåligt men ändå inte, också svårt att förklara. Tyska är faktiskt svårare än vad man tror.
Nu till de positiva! Alla andra ämnen går bra tycker jag, utanför skolan går också allt bra. Trivs as bra med mina vänner, bättre kan man inte hitta!

Hare gött !!Likes

Comments

Hallå ja!
Sista helgen jag jobbar nu !! Ska bli skönt, men tråkigt att inte tjäna pengar mer...
Börjat i skolan på riktigt, skönt med rutin igen. Vårt schema var jag ju inte helt nöjd med först men vi flyttade upp några lektioner så blev schemat as grymt sen!
Engelskan och tysk ser jag inte direkt fram emot. Tyska hatar jag så de kommer inte bli så bra. Onsdagar är dem bästa! Har en lektion i 5 timmar då ska vi servera mat på en restaurang men de ska vi inte göra förens efter höstlovet för så är renoveringen klart nere på gisleparken ! Så nu i stället ska vi laga frukost till restaurang och livsmedel och sen ska de laga lunch till oss ! Sa bli as kul !!!

Sen har ridningen kommit igång igen också! De är as roligt de med ! Alltså de är typ så att jag är hur rädd som helst för hästar men när jag sitter på försvinner typ allt ! Det är de som är så skönt med att rida ! Allt man har tänkt på hela dagen allt skit försvinner när man sätter sig på hästen !Likes

Comments

Hallihallå
Skola imorgon då! Vet inte om jag ska vara glad eller gråta för de! Men ska ändå bli kul och träffa alla. Bara för jag suger på matte ska jag ha det hela vecka nu sen nästa måndag börjar jag egentligen på "riktigt". Orkar inte förklara allt men aa.

De är så också att jag har börjat kolla på en serie som jag lovade mig själv att aldrig kolla på för hatar massa dramatik och shit. Men alltså jag blev fast efter första avsnittet precis som jag blev med one tree hill. Kan inte sluta kolla på den, vill bara se nästa avsnitt direkt.
Tänker inte säga vad de är för serie förens jag har kollat klart på alla säsonger. Haha

Likes

Comments