Hej ifrån en sjuk Lovisa, har legat i min säng hela helgen då jag är väldigt förkyld. Var sugen att träna idag men det blir det inget av förstås, träningen får vänta tills jag mår lite bättre. Hoppas ni haft en roligare och frisk helg till skillnad ifrån mig.

Likes

Comments

Hejsan dom som känner mig vet att jag älskar att lyssna på musik, jag lyssnar på musik varje dag i flera timmar sammanlagt. Jag tycker verkligen att det stämmer när man säger ”where words fail, music speaks”. På bilden ovanför ser ni mina favorit låtar just nu.

Likes

Comments

Som ni kan läsa i rubriken så har jag tränat ben idag, passet gick inte jättebra då jag har lite ont i halsen. Testade även nya celsius i smaken dragon fruit, jag hade höga förväntningar men den levde inte upp till dom tyvärr... jag ger den i betyg 6/10.

Likes

Comments

Hejsan på er! Jag tänkte ta upp bloggandet igen men denna gången kommer jag att fokusera mycket på träning och mode. Jag hoppas att jag kan hålla bloggen uppe men jag har bra med motivation så jag tror att det inte kommer att vara något problem!

Likes

Comments

Idag har jag varit och bytt en julklapp, eller alltså det är samma ring som jag fick i julklapp men den var för stor så fick byta till en mindre storlek.

Likes

Comments

Igår gick jag ut i kylan och tog detta fina kort. Har mörknat ner bilden lite så att man skulle se själva solnedgången tydligare.

Likes

Comments

Klocka/ Michael kors 

Fick denna fina klocka i julklapp av mina päron​

Likes

Comments

Linne/H&M jeans/Gina tricot

Likes

Comments