Header

Ja en kunde inte ha sagt det bättre själv. Man ska vara snäll mot sin stackars hud som får utstå så mycket. Och det jag tror att inte många vet är att solen står för över 90% av hudens åldrande. Solen förstör de kollagena och elastina fibrerna i huden och gör att den blir slapp grå och tråkig.

Så var smart och använd spf VARJE dag för att skydda ansiktet. På riktigt soliga dagar är det keps och hatt som är grejen. Önskar att jag hade varit klokare som ung. Men nu är det som det är och jag får börja vara solsmart nu!

Hudvård i övrigt är också väldigt viktigt för en god hudhälsa. Använd produkter som passar dig och din hud. Gå till en riktig hudterapeut som kan informera dig om vilka produkter du ska ha. Allas hud ser olika ut och bara för att din kompis har någon produkt som är jättebra för hen så betyder det inte att den behöver vara bra på dig!

Min hudvårdsrutin:

Rengöring Morgon & Kväll

Mjukgörande Creme Morgon & Kvöll

En ansiktsolja som verkligen ger fukt på djupet och en otrolig lyster till huden.

Toner som jag även kan spraya på över sminket på dagen.

Hudvårdande mineralmakeup är en självklarhet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mars mars måne, jag kan lura dig till Skåne... Är det inte fruktansvärt ändå att kastas mellan hopp och förtvivlan! Ena dagen är solen framme, himlen är blå och det droppar smält snö från taken. Det är kallt, men hoppet finns ändå där. Ett hopp om vår och vita sneakers! Sen drar man upp rullgardinen nästa dag och förtvivlad står du där och hoppet har försvunnit av ett tjockt vitt täcke av snö. Det handlar mycket om vädret just nu för mig, vet inte hur jag ska ta mig igenom Mars om det ska hålla på och snöa var och varannan dag. När jag var liten så visste jag inte, men nu vet jag. Jag har blivit min morfar, han som satt och svor och förbannade den jääävla snön. Det är mysigt med snö i December, men inte i Mars! Det var allt för mig och vädret idag:)


Likes

Comments

När verkligheten är så mycket bättre än vad bilden visar, trots att det är en otroligt härlig bild. Då vet man att man har det riktigt bra. Försöker stanna upp, fånga sinnesstämningen, lugnet, barnens skratt, känslan av ljummet saltvatten mot kroppen och varm sand mellan tårna. Fångar ögonblick för att ta fram och minnas när vardagen är i rullning igen. 

Lycka!

Puss!

Likes

Comments